“Hayatın Kendisi Bir Hacdır”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagrammed Sai Pallavi tarafından. (Nezaket: Sai Pallavi)

Yeni Delhi:

Sai Pallavi kendini özel biri olarak görüyor. Ancak oyuncu, uzun süredir üstlenmeyi planladığı Amarnath Yatra ile ilgili en derin düşüncelerini son Instagram girişinde paylaşmaktan kendini alamadı. Oyuncu anne ve babasını da bu yatraya götürmüştür. Sai Pallavi, son seyahatinden birkaç fotoğraf paylaştı. Fotoğraflardan birinde, Amarnath’ın zorlu arazilerinde yürüyor. İlk resim anne ve babasını gösteriyor. Sai Pallavi ayrıca dağlardan sevimli bir selfie paylaştı.

Oyuncu kapsamlı bir not yazdı. Şöyle başladı, “#AmarnathYatra. Çok kişisel düşünceleri paylaşmaktan asla hoşlanmayan biriyim ama uzun zamandır yapmak istediğim bu hac yolculuğu hakkında yazmak istiyorum. Neredeyse 60’ı kimsenin açıklayamayacağı bir şekilde duygusal olarak sınanıyor.Onların nefeslerini kesip göğüslerini tutmalarını, karların ortasında kaygan yollarda mola vermelerini izlemek bana her şeye gücü yeten Tanrı’ya neden bu kadar uzaksın?”

Oyuncu, cevabını olaydan sonra aldığını söyledi. darshan. “Ve cevabımı darshan’dan sonra geri döndüğümde aldım. Tepeden aşağı inerken, bunaltıcı bir şeye tanık oldum: İnsanlar pes etmenin eşiğindeki birkaç yatriyi fark ettiklerinde derin bir nefes alıp “Om Namah Shivaya” diye zikrediyorlar. “ve aynı yatriler anında karşılık verir ve devam etmek için ayağa kalkarlar. Atlar ve köylüler, kutsal mağarada Bhole Nath’e tapınma arzularını yerine getirmek için yatrileri taşırlar.”

Yatra’sını mutlu eden insanlara teşekkür eden Sai Pallavi, “Shri Amarnath Ji Mabedi Kurulundaki herkese pranamlarım, bu yolculuğu bizim gibi milyonlarca adanmış için unutulmaz kılan herkese! Ve son olarak Ordu/CRPF/Polis personeline özverili çalışmaları için hizmet, fedakarlık ve görev bilincini TÜM zamanlarda koruyarak yerine getirir.”

Sai Pallavi nihai kavrayışını şu sözlerle yazdı: “Burası güçlü çünkü bu tür özverili hizmet eylemlerine tanık oluyor. Zenginliğimiz, güzelliğimiz ve gücümüz ne olursa olsun, kişinin sağlıklı bedeni, güçlü zihni ve kalbi başkalarına yardım eder. Amarnath yatra irade gücüme meydan okudu, bedenimi test etti ve bana bu Hayatın kendisinin bir hac yolculuğu olduğunu ve birbirimiz için orada olmazsak ölü bir ırk olacağımızı kanıtladı!” Aktör Amruta Subhash, Sai’nin gönderisine birkaç kırmızı kalp emojisi attı. Oyuncu Raashii Khanna da paylaşımına emojiler koydu.

Sai Pallavi’nin gönderisine bir göz atın:

Sadece birkaç gün önce Sai Pallavi, Keşmir’den fotoğraflar paylaştı. Sadece “Akıl durumu: Huzurlu” başlığına yazdı. Yorumlar bölümü ateş ve kırmızı kalp emojileriyle doldu. Hayranlar ayrıca oyuncunun makyajsız halini de övdü. Sai Pallavi’nin gönderisine bir göz atın:

Sai Pallavi şu tür filmler için popülerdir: ödül, Kali, Fida, Shyam Singha Roy, birkaç isim. Tamil, Telugu ve Malayalam filmlerinde rol aldı.