“Heeramandi'de Kendimi Özledim”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da paylaşıldı. (nezaket: rituparnaspeaks)

Yeni Delhi:

Sanjay Leela Bhansali'nin başyapıtının yayınlanmasından kısa bir süre sonra HeeramandiSosyal medyanın bir bölümü, Netflix dizisi ile Srijit Mukherji'nin 2015 Bengalce filmi arasındaki bazı benzerliklere dikkat çekmeye başladı. Rajkahini, benzer bir hikayeyi ele alıyor. News18 ile özel bir sohbette, manşete çıkan Rituparna Sengupta Rajkahini, bu karşılaştırmalara iki hikayenin oldukça benzer olduğunu söyleyerek tepki gösterdi. Şöyle dedi: “Birçok insanın Heeramandi ve Rajkahini arasında karşılaştırma yaptığını gördüm ve bu benzerlikler oldukça açık. Hikayeler neredeyse birbirine benziyor. Her ikisinde de devrimin ve özgürlük mücadelesinin Haberin Detaylarıı aynıdır. Benzerlikler bulanlar Rajkahini'yi izlediler ve filmde ne yaptığımızı hatırladılar.”

“Rajkahini ile bölgesel sinema daha büyük bir düzeyde ortaya çıktı. Bu ortaya çıkış diğer filmlere de meydan okuyacak kadar önemliydi. Ne zaman Gangubai Kathiawadi yapıldığında Rajkahini'ye benzer birkaç kare görebiliyordum. Alia'da (Bhatt) bazı duruşlarımı görebiliyordum. Genelev hayatı söz konusu olduğunda Rajkahini kesinlikle başka birçok filme ilham kaynağı oldu. Bir araştırma materyali olarak değerlendirilebilir. “Heeramandi gibi bir diziye kesinlikle örnek teşkil etti” diye ekledi.

Bir gün Sanjay Leela Bhansali ile çalışma hayallerinden bahseden oyuncu, “Heeramandi'de kendimi özledim. Bhansali'nin beni rollerden biri için seçmesinin ne kadar harika olacağını merak ediyordum. Keşke onun dikkatini yeterince çekebilseydim. Bir gün onun konusu olacağım. Umarım çalışmalarımı görür ve beni filmlerinin bir parçası olmaya çağırır.”

Diziyle ilgili değerlendirmesini anlatan oyuncu, “Heeramandi'nin çoğu bölümünü izledim. Bhansali'nin çalışmaları muhteşem. Gözlerinizi kamaştırıyor. Kostümler, diyaloglar, prodüksiyon değeri çok büyük ve farklı bir seviyede” dedi. Genel olarak en saygı duyulan yönetmenlerden biri. Onunla çalışmak için sabırsızlanıyorum.”