“Hiçbir Zaman Sette Bir Genç Gibi Hissetmedim”

SuGiBi

New member
Resim Kriti tarafından paylaşıldı. (KritiSanon'un izniyle)

Yeni Delhi:

Açık mürettebat Filmin vizyona girdiği gün Kriti Sanon, film setlerindeki yolculuğunu özetledi ve Instagram'a samimi bir not yazdı. Filmde Kriti Sanon, sektörün iki kıdemli oyuncusu Tabu ve Kareena Kapoor ile çalıştı. Ancak setlerde hiçbir zaman asistan gibi hissetmediğini yazdı. Filmin baş üçlüsünün yer aldığı bazı BTS fotoğraflarını paylaşan Kriti, şunları yazdı: “Bu EKİP benim (aşk emojim)'e sahip. Bu iki kadına yıllardır hayranlık duyuyorum ve sektörümüzün şimdiye kadar sahip olduğu en ikonik iki sanatçıyla performans sergilemek büyük bir zevkti. ! Sette hiç genç gibi hissetmedim (aynı zamanda öyle davranmadım da!!) Her zaman 3 ayrı kadın, 3 farklı oyuncu bir ekip olarak bir araya gelerek daha önce hiç görmediğiniz KİMYA'yı yaratırken çok eğlendik!”

Kriti şöyle devam etti, “@tabutiful hanımın sıcak yumuşak kucaklamalarından Bebo'nun günlük “öğle yemeğinde ne yedin?” sorusuna @kareenakapoorkhan @rheakapoor'un bana en küçük, en seksi kıyafetleri verirken yaptığı nefis ghar ka khana'ya kadar @ektarkapoor'un “Biz 'Onu öldüreceğim' havasını ve tabii ki uçağımızın pilotu @rajoosworld'ü ve bitmek bilmeyen şakalarını – bu mürettebatı çok özleyeceğim!!” Paylaşımını şu sözlerle tamamladı: “Sevgiler şimdiden yağıyor. #Ekibimiz Sizin! Sinemalarda görüşürüz arkadaşlar!” Bir göz at:

Kriti Sanon, izleyicilerin geri bildirimlerini sosyal medyada aktif olarak paylaşıyor. Bir tiyatro salonunda seyircilerin tepkisini belgeleyen Kriti Sanon, bir Haber paylaşarak şöyle yazdı: “İzleyicilerin ilk tepkisi! Söz verdiğimiz Hayranlar ve Yaratıcılar gösterimi! Mutlu Yüzler + Mutlu Kalpler = Mutlu Ekip! Şuna bir göz atın:

Cuma gecesi Kriti Sanon, arkadaşları ve ailesi için özel bir gösterime ev sahipliği yaptı. Gösterimde Kriti Sanon'un babası Rahul Sanon ve kız kardeşi Nupur Sanon da fotoğraflandı. Oyuncu yönetmeni Mukesh Chhabra da oradaydı. Kriti, beyaz bir üst ve şortun üzerine deri ceketini kombinlerken son derece şık görünüyordu. Buradaki resimlere bir göz atın:

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Crew'da Kareena Kapoor, Tabu, Kriti Sanon'un yanı sıra Diljit Dosanjh da rol alıyor. Komedyen aktör Kapil Sharma da filmde konuk oyuncu olarak yer almak istiyor. Filmin yönetmenliğini Rajesh Krishnan üstlendi.