“İçimde Bir Albüm Daha Varmış Gibi Hissediyorum”

SuGiBi

New member
Selena Gomez bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: selenagomez)

Los Angeles:

Aktör-şarkıcı Selena Gomez, bir sonraki potansiyel albümünden sonra botlarını asabileceği için ileriye dönük olarak oyunculuğa daha fazla odaklanmak istediğini söyledi. Selena Gomez, müzik turnelerinde eğlenirken, popüler Disney Channel komedi dizisinde çalışırken oyunculuğun eninde sonunda “yerleşilmesi” gereken bir şey olduğunu fark ettiğini söyledi. Waverly Büyücüleri (2007). Gibi çeşitli işbirlikçi single'larla tanınır Artık Konuşmuyoruz Taki Taki Ve Sakin Ol (Remix)31 yaşındaki adamın da albümleri var Canlanma, Nadirvesaire Vahiy2021'de çıkan bu onun kredisine.

“Müzikle çok eğlenmeye başladım ve turneler gerçekten eğlenceliydi. Ama aynı zamanda TV şovumu (“Sihirbazlar”) yapıyordum ve bunu gerçekten eğlenceli buldum.

“Devam etmeye devam ettim ama yaşlandıkça, daha çok yerleşmek için bir şeyler bulmayı isterim. İçimde bir albüm daha varmış gibi hissediyorum ama muhtemelen oyunculuğu seçerdim. Biraz dinlenmek istiyorum çünkü yorgunum” dedi “Smartless” podcast'inin Salı günkü bölümünde.

Hulu'nun “Only Murders in the Building” dizisinin dördüncü sezonunda yer alacak olan Slerena Gomez, her zaman oyuncu olmak istediğini söyledi.

“Aslında tam zamanlı bir şarkıcı olmayı hiç düşünmedim ama görünüşe göre bu hobi başka bir şeye dönüştü. En iyi şarkıcı olduğumu düşünmüyorum ama nasıl hikaye anlatacağımı biliyorum ve şarkı yapabilmeyi seviyorum.” o ekledi.

(Başlık dışında bu hikaye Haberler personeli tarafından düzenlenmemiştir ve ortak bir yayından yayınlanmıştır.)