“İçinizdeki Çocuğunuz Her Zaman Yetişsin”

SuGiBi

New member
Görüntü Deepika Padukone tarafından paylaşıldı. (nezaket: deepikapadukone)

Yeni Delhi:

Deepika Padukone, Fighter'daki rol arkadaşı Hrithik Roshan'a en özel dileklerini sundu. Koi Mil Gaya oyuncusunun 50. doğum günü vesilesiyle Deepika Padukone, oyuncuyla birlikte çekilmiş bir kamera arkası fotoğrafını paylaştı. Resimde ikilinin pizza paylaşırken aynı zamanda gülüştüğünü de görebiliyoruz. Başlık için Deepika Padukone, “İçinizdeki çocuğu her zaman beslemeniz dileğiyle” yazdı. ICYDK, Deepika Padukone ve Hrithik Roshan, yakında çıkacak olan Fighter filminde ilk kez ekranı paylaşacaklar.

Deepika'nın ne paylaştığını görün:

Haberler'den Son ve Son Dakika Haberleri

Hrithik's Fighter'ın başrol oyuncusu tecrübeli aktör Anil Kapoor, Instagram'da özel bir doğum günü gönderisinde ona dilek diledi. The Animal yıldızı çarşamba günü, yakında çıkacak olan aksiyon gerilim filmi Fighter'dan bir kamera arkası fotoğrafı yayınladı. Görünmeyen tıklamada Hrithik, Hava Kuvvetleri üniformasıyla şık görünüyor, Anıl Kapoor ise en iyi gündelik kıyafetiyle görülebiliyor. Aday fotoğrafındaki iki aktör ciddi bir sohbete dalmış gibi görünüyor. Anil Kapoor, başlıkta Hrithik Roshan'ı dilerken şunu yazdı: “İlham veren, ilham verene şöyle dedi: 'Gerçekten sen misin!?' Kaun'dan ilham aldım hai aur kaun'dan ilham aldım, tahminleri size bırakıyorum. Doğum günün kutlu olsun, HR. Seni seviyorum Savaşçı Hrithik Roshan.” Anıl Kapoor'un küçük kardeşi aktör Sanjay Kapoor, görevi kabul eden ilk kişiler arasındaydı. Bloody Daddy yıldızı, “Doğum günün kutlu olsun, Hrithik Roshan” yorumunu yaptı.

Fighter'da Deepika Padukone ve Hrithik Roshan'ın yanı sıra Anil Kapoor, Karan Singh Grover ve Akshay Oberoi de rol alıyor. Filmin 25 Ocak 2024'te sinemalarda gösterime girmesi planlanıyor. Siddharth Anand'ın son filmi Pathaan gişe rekorları kırdı.