Jaideep Ahlawat Lauths Paatal Lok 2 için Rs 20 crore şarj etme söylentisi: “Hai Kahan Ye Paisa”

SuGiBi

New member
Paat lok Jaideep Ahlawat için harikalar yarattı ve onu haritaya koydu. Müfettiş Hathiram Chaudhary, sade bir karakter, gişe rekorları kıran bir gösterinin yıldızı oldu. Ama büyük bir şöhretle Bollywood'da büyük para geliyor.

Aktörün 50 kez ücret aldığı birkaç rapor vardı. Paat lok Sezon 2. İlk sezonda Rs 40 lakh'ı işe aldı, ancak ikinci sezon için ücretini 20 Rs crore'ye çıkardı.

Jaideep kısa süre önce tez raporlarına hitap etti ve bir röportajda 2. sezon için bu kadar ücret almayı reddetti.

Söylentilerden gülen Jaideep, “dedi.Arre yaar itna the toh mujhe bata toh det. Ana Kuch Kar Leta Iss Paise Ka. Hai Kahan Ye Paisa, Gaya Kahan? (Eğer bu olsaydı, en azından bana söylemeliydiler. Parayla bir şeyler yapardım. Bu para nerede? Nereye gitti?) “

Sezon 2'de Jaideep, Müfettiş Hathiram Chaudhary rolünü yeniden canlandırdı. Sudip Sharma tarafından üretilen ve Avinash Arun Dhaware tarafından yönetilen ikinci sezon, Ishwak Singh ve Gul Panag gibi bir önceki sezondan birçok aktörü korudu ve Tillota Shome, Jahnu Barua ve Nagesh Kukunoor gibi yeni yüzler ekledi. Diğerleri.

Film cephesinde Jaideep en son 2024 filminde izlendi MaharajJunaid Khan, Shahalini Pandey ve Sharvari'yi içeriyordu.

İleriye bakıyorum, Jaideep'in bir sürü heyecan verici proje var Mücevher hırsızı Saif Ali Khan ve Hisaab Shefali Şah ile. Vula Amrutlal Shah ile bir film ve Neraj Yadav ile bir film var. Yani Jaideep olumsuz bir rolde olumsuz bir rol oynamak istiyor Aile Adamı 3 Manoj Bajpayee ile birlikte.