Kahvaltılık Acuka

bencede

Active member
Kahvaltılık Acuka Tanımı İçin Gereçler

  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 2 yemek kaşığı biber salçası
  • 3 diş sarımsak
  • 1 su bardağı ceviz içi
  • 1 su bardağı zeytinyağ
  • Yarım su bardağı galeta unu
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 tatlı kaşığı acı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı kimyon
  • Yarım çay kaşığı karabiber
Kahvaltılık Acuka Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Tüm gereçleri robota alıp 1 dk kadar çekiyoruz.
  2. Cevizler epey ufak olmasın yavaşça ağza gelecek biçimde olursa daha hoş oluyor.
  3. Servis tabağına alıp üzerini cevizle süslüyoruz.
  4. Tabakta parlak görünmesi için 1 yemek kaşığı zeytinyağ gezdirdim. Ve acuka servise hazır.
Kahvaltılık Acuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst