bencede
Active member
Kahvaltılık Ekmek Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Selam arkadaşlar ????.
- 1 adet bayat ekmek
- 1 su bardağı süt
- 1 adet sarı kapya biber
- 1 adet kırmızı kapya biber
- 1 adet yeşil biber
- 2 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı un
- 1/2 (yarım) yemek kaşığı sıvı yağ
- 1 kase kaşar peyniri
- 1 kase beyaz peynir (isterseniz lor’da olur )
- Yarım demet maydanoz
- 1 çay kaşığı tuz
- Yarım çay kaşığı karabiber
- 1 tutam kırmızı pul biber
Not EkleTanımı Yazdır
Selam arkadaşlar ????.
- Öncelikle derin bir kaba sütü ve yumurtanızı ek edip güzelce çırpın.
- ondan sonrasında üzerine beyaz peyniri küçük küçük doğranmış biberleri ve un’u zeytinyağını ek edin karıştırın güzelce.
- Akabinde biberleri tuzunu karabiberini pul biberini ek edip tekrar karıştırın.
- çabucak sonrasında dilim biçimde kestiğiniz ekmeleri borcama yerleştirin ve üstüne eşit bir biçimde dökün akabinde üzerine maydanoz ekleyin. ( benim kalmamış siz koyun )????
- çabucak sonrasında 150 derece öncesinden ısıtılmış fırında alt üstü eşit bir biçimde pişecek sütun uygun çektiğinden emin olun erken çıkarma durumunda hamur olur ekmekleriniz ???? afiyet olsun ????.