Kahvaltılık Mantarlı Kaşar

bencede

Active member
Kahvaltılık Mantarlı Kaşar Tanımı İçin Gereçler

  • Yarım kg mantar
  • 2 kesim tavuk incik
  • 2 kaşık zeytinyağı
  • Kaşar rendesi
  • Tuz
Kahvaltılık Mantarlı Kaşar Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

  1. 2 kaşık zeytinyağında küçük doğradığımız tavuk etlerini kavuruyoruz.
  2. Yıkamış olduğumuz mantarları doğrayıp ek ediyoruz.
  3. Su salmadan harlı ateşte 7-8 dakika kavuruyoruz.
  4. Çok az tuz ek ediyoruz.
  5. var ise küçük güveç kaplara, yoksa ısıya güçlü fırın kaplarına kişi sayısı kadar paylaştırıyoruz. ( borcamda yapıp piştikten daha sonra da paylaştırılabilir).
  6. Üzerini kaşar rendesiyle kaplıyoruz.
  7. Fırın tepsisine koyup kaşarlar yavaşça kızarasıya kadar pişiriyoruz. Nefis kahvaltılığımız hazır. Afiyet olsun ????.
 
Üst