Kansersiz Hayat Derneği’nin bu yıl uygunluk elçisi: Hande Erçel

Aslıhan

Active member
Kansersiz Ömür Derneği, kanser hastalarına ve ailelerine umut olmaya devam ediyor. Vakit zaman bir hayli ünlüyle ortak çalışmalar yaparak farkındalık oluşturan dernek, bu yıl uygunluk elçisi olarak Hande Erçel’i gösterdi. Erçel ile bu proje için bir tanıtım görüntüsü hazırlandı. Bu görüntüyü hem Kansersiz Ömür Derneği birebir vakitte Hande Erçel toplumsal medya hesaplarından paylaştı.

HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN

Kanseriz Ömür Derneği, görüntüye “Binlerce insanın kahramanı olmaya var mısınız? Sevgili Hande’nin başlatmış olduğu düzgünlük hareketine katılın bir SMS’le kanser hastalarına ve ailelerine umut olun. Başrolde yeterlilik var, başrolde siz varsınız…” açıklamasını düşerken;

Hande Erçel ise, “Gerçek bir kahramanı oynamak istemiştim daima…

Ve Ben Hande Erçel, Kansersiz Hayat Derneği’nin bir kahramanı olarak karşınızdayım.

Sizlerin sevgisi beni bugünlere getirdi. Artık bu sıcacık sevgi ile gereksinimi olanları bir arada kucaklama zamanı… Bu sefer, sizlerin başrolü benimle paylaşmanızı istiyorum. Zira yüzlerce Kansersiz Ömür Derneği ailesi takviyemizi bekliyor.

Hepimiz oburlarının hayatına kattığımız bedel kadar kahraman olabiliriz…

Siz de KAHRAMAN yazın 4381’e bir SMS atın… bir arada hayat kurtaran gerçek kahramanlar yaratalım.

Sevginize ve desteğinize sonsuz teşekkürler. Âlâ ki varsınız.
♥
açıklamasını yazdı.

Biroldukça ünlü isim bu görüntüye yorum yaparak ve paylaşarak dayanakta bulundu.