Karışık Omlet

bencede

Active member
Karışık Omlet Tanımı İçin Gereçler

  • 1 yemek kaşığı margarin
  • 1 yemek kaşığı zeytin yağ
  • 2 orta uzunluk patates
  • 1/2 (yarım) adet soğan
  • Sucuk (isteğe bağlı)
  • 1 adet kapya biber
  • 1 adet çarliston
  • 2 adet yumurta
  • Kaşar peyniri
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • Tuz
Karışık Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Birinci evvel margarin ve zeytin yağımızı tavaya koyalım.
  2. çabucak sonrasında patateslerimizi küp küp doğrayıp yavaşça kızartalım.
  3. Küp küp doğranmış soğan ve biberleri ekleyelim.
  4. Akabinde sucuğu ekleyip yeterlice kızaralım.
  5. En son baharatlayarak ortası boş olacak biçimde patatesleri bir halka formuna getirelim ve ortasındaki boşluğa yumurtamızı kıralım ve kaşarı üstüne serpelim.
    Afiyet olsun.
Karışık Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst