Karışık Omlet

bencede

Active member
Karışık Omlet Tanımı İçin Gereçler

  • 4-5 adet mantar
  • 2 adet yeşil biber
  • 1 adet küçük uzunluk soğan
  • 4-5 adet çeri domates
  • Bir tutam maydanoz
  • 3 adet yumurta
  • Tuz
  • Tereyağı
Karışık Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle maydanoz harici zerzevatları doğrayıp tereyağında soteleyelim.
  2. sonrasındasında tabağa alıp bekletelim.
  3. İnce doğradığımız maydanozu yumurtaya ekleyip çırpalım, tereyağını tavada eriterek yumurtayı ekleyelim.
  4. Akabinde sotelediğimiz zerzevatları omletin üzerine koyarak tuz serpelim.
  5. Kısık ateşte bir kaç dakikada omletimiz hazırdır. Deneyenlere şimdiden afiyet şifa olsun
    ❤
    .
Karışık Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst