Kaşarlı Domates

bencede

Active member
Kaşarlı Domates Tanımı İçin Gereçler

  • Tereyağ
  • 2 adet domates
  • 3-4 diş sarımsak
  • 2 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • Kaşar peyniri rendesi
Kaşarlı Domates Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Tavada tereyağ eritilip kırmızı toz biber dökülür .
  2. Sarımsaklar eklenir kavurulur.
  3. Domateslerin kabukları soyulup yuvarlak doğranır .
  4. Tuz eklenir kapağı kapatılır.
  5. Rengi dönen domateslerin üzerine kaşar peyniri rendesi koyulur, tekrar kapağı kapatılır, kaşar eriyince ocaktan alınır.
Kaşarlı Domates Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst