Kaşarlı Mantar Sote

bencede

Active member
Kaşarlı Mantar Sote Tanımı İçin Gereçler

  • 8-10 adet kültür mantarı
  • Yarım kuru soğan
  • 1 diş sarımsak
  • Yarım yemek kaşığı domates salçası
  • 1 tatlı kaşığı biber salçası
  • Yarım yemek kaşığı tereyağı
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 2-3 dilim taze kaşar
Kaşarlı Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Mantarları soyup, fazlaca ince olmayacak biçimde dilimliyoruz.
  2. Soğanı küçük küpler halinde doğruyoruz. Sarımsağı ezebilir yahut küçük küçük doğrayabilirsiniz.
  3. Orta ateşte yağımızı eritip soğan ve sarımsağı pişirmeye başlıyoruz.
  4. daha sonra mantarları ekleyip, uygunca karıştırıyoruz.
  5. ondan sonrasında salçasını ek edip, güzelce kavuruyoruz.
  6. En son kaşar peyniri ek edip, 1-2 dakika karıştırdıktan daha sonra servis edebilirsiniz????.
Kaşarlı Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst