bencede
Active member
Kaşarlı Mantar Sote Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 8-10 adet kültür mantarı
- Yarım kuru soğan
- 1 diş sarımsak
- Yarım yemek kaşığı domates salçası
- 1 tatlı kaşığı biber salçası
- Yarım yemek kaşığı tereyağı
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 2-3 dilim taze kaşar
Not EkleTanımı Yazdır
- Mantarları soyup, fazlaca ince olmayacak biçimde dilimliyoruz.
- Soğanı küçük küpler halinde doğruyoruz. Sarımsağı ezebilir yahut küçük küçük doğrayabilirsiniz.
- Orta ateşte yağımızı eritip soğan ve sarımsağı pişirmeye başlıyoruz.
- daha sonra mantarları ekleyip, uygunca karıştırıyoruz.
- ondan sonrasında salçasını ek edip, güzelce kavuruyoruz.
- En son kaşar peyniri ek edip, 1-2 dakika karıştırdıktan daha sonra servis edebilirsiniz????.