Kaygana (Otlu Krep)

bencede

Active member
Kaygana (Otlu Krep) Tanımı İçin Materyaller

  • 1 adet yumurta
  • 1 bardaktan bir parmak az un
  • 1 bardak süt
  • 1 paket kabartma tozu
  • Tuz
  • Dereotu
  • Maydanoz
  • Sıvı yağ (Tavayı yağlamak için)
Kaygana (Otlu Krep) Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Un, tuz, süt, yumurta, kabartma tozu ve ince kıyılmış yeşillikleri çırpıyoruz.
  2. yavaşça akışkan bir kıvamı olacak. A
  3. z yağlanmış tavaya 1 kepçe koyup yayarak kısık ateşte rengi kızarana kadar pişiriyoruz.
  4. Bir tarafı pişince başka tarafını çeviriyoruz. Göz göz olunca pişmiş demektir. Afiyet olsun.
Kaygana (Otlu Krep) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst