Keskin nişancı Olena: Tüm dünyayı çılgın manyaktan koruyoruz

SuGiBi

New member
Keskin nişancı Olena: Tüm dünyayı çılgın manyaktan koruyoruz Rus ordusunun, Devlet Lideri Vladimir Putin’in talimatıyla başlatmış olduğu Ukrayna topraklarına yönelik taarruzları devam ediyor. Ukrayna ordusu biroldukca cephede Rusya’ya karşı çabasını sürdürürken, biroldukça sivil bayan ve erkek de savaşta istekli olarak yer aldı.

Rusya’nın 2014’te Kırım’ı ilhak etmesiyle çıkan savaşta vazifeye başlayan Olena da bu sivil milisler içinde. Yaşananlardan Putin’i sorumlu tutan ‘Kievli Olena’, “Tüm dünyayı nükleer düğmeye sahip çılgın manyaktan koruduğumuzun farkına varın” dedi.

“UKRAYNA, TÜM DÜNYA İÇİN SAVAŞIYOR”

2014 yılında Rusya’nın Kırım’ı işgaliyle başlayan savaş sırasında Donbass’ta olan cephede bakılırsav yapan ve üç buçuk yıl (2014-2017) istekli birliklerde keskin nişancı olarak savaşan Kievli Olena, kendisinin ve yurttaşlarının tüm planlarının Putin tarafınca engellendiğini söyleyerek, “Savaş konutlarına kadar geldiğinde biroldukca barışçıl sivil bayan ve erkek orduya ve savunma birliklerine katıldı. Beşerler fazlaca öfkeli ve düşmanı çıplak elleriyle yok etmeye hazırlar. Artık yalnızca iki ülkenin savaş halinde olduğu bir Üçüncü Dünya Savaşı var. Rusya tüm uygar dünyaya karşı, Ukrayna tüm uygar dünya için savaşıyor” diye konuştu.

“DÜŞMAN BÜYÜK KAYIPLARA UĞRUYOR”

İstekli olarak katıldığı birliklerde keskin nişancı olarak nazaranv yapan Olena, 2018’de Ukrayna Deniz Kuvvetleri’nde vazife yaptı. 2020’de terhis olduktan daha sonra sivil hayata dönerek ailesine vakit ayırmaya karar verdi. Lakin 24 Şubat’ta başlayan savaş, Olena’nın tekrar cephelere geri dönmesine niye oldu.

İnsanların ‘fazlaca öfkeli ve düşmanı çıplak elleriyle yok etmeye’ hazır olduğunu belirten Olena, “hiç bir şeyden korkmuyorlar. Rus propagandasına aldanan Rus askerleri, Ukrayna’da çiçeklerle karşılanacağını düşündüler. Lakin mermilerle, uçaksavar ve tanksavar silahlarla karşılandılar. Düşman büyük kayıplara uğruyor” tabirlerini kullandı.

“KESKİN NİŞANCI TÜFEĞİMLE NÖBET TUTUYORUM”

Rus birliklerinin Ukrayna’ya girmesiyle tekrar ülkesini savunmak için üniformasını giyen Olena, komutası altında olanları organize ettiğini, geceleri ise keskin nişancı tüfeği ile nöbet tuttuğunu söylemiş oldu.

Geleceği için çabucak hemen net bir karara varmadığını tabir eden Olena, şunları kaydetti:

“Ukrayna’nın zaferinden daha sonra ne yapacağıma karar vereceğim” dedi. Ailesini, eşini ve çocuklarını bırakarak biroldukça bayanın da cephede Rusya’ya karşı yerini aldığını söz eden Olena, “Sağlık sıkıntıları niçiniyle orduya katılamayan eşine çocuklarını bırakarak savaşmak için gelen bir bayanla tanıştım. birlikte orduya hizmet etmek için gelen evli çiftlerle tanıştım, bayan ya da erkek fark etmeksizin tüm misyonları birlikte yerine getiriyorlar.”

“DÜNYAYI NÜKLEER DÜĞMEYE SAHİP BİR MANYAKTAN KORUYORUZ”

Olena, tüm erkek ve bayanlara seslenerek, “Herkese hitap etmek istiyorum. Hem erkekler birebir vakitte bayanlar. Lütfen artık yalnızca kendimizi değil, tüm dünyayı nükleer düğmeye sahip çılgın manyaktan koruduğumuzun farkına varın. Biz kazanacağız, fakat lütfen bizimle omuz omuza durun. Ukrayna’ya daha fazla silah verin, daha fazla Rus zıddı yaptırım uygulayın, mültecilerimize yardım edin. Bize inanın, bizimle olun. birlikte kazanacağız” diye konuştu.