Kiara Advani neden başlangıçta Sidharth Malhotra'yı sadece 'iyi görünümlü bir çocuk' düşündü

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Kiara Advani ve Sidharth Malhotra'nın sevgisi setlerde çiçek açtı ShershaahFilm 12 Ağustos 2021'de tiyatroda yayınlandı.

Muhabbet kuşları 7 Şubat 2023'te evlendi. Çoğunlukla evliliklerine kadar ilişkilerini sararlardı. Etkinliklerde birden fazla zaman tespit edildikleri ve tatillere çıktıkları için birbirlerini gördükleri biliniyordu.

Filmfare ile eski bir röportajda, 2022'de tekrar çevrimiçi olarak ortaya çıkan Kiara, Sidharth Malhotra'nın sadece 'güzel bir yüz' olduğunu düşündüğünü açıklamıştı.

Dedi ki, “Bir aktör olarak, işini sevdim Gölü Hase Toh Faz Göl (2014), Kapoor ve Oğullar (2016) ve diğer birkaç filmi. Ama onunla çalıştıktan sonra, pek çok insana göstermediği bir taraf olduğunu fark ettim ya da öyle olsa bile, bence bu henüz onunla çalışmayan insanlar tarafından keşfedilmedi. Hey, monitörün arkasında, sohbet eden ve ürpertici birisi değil. Sette eğlenceli ama sürekli onunla bir oyunculuk koçu olmayı seviyor. Daha önce güzel bir yüzün ne olduğunu düşündüm. “

Sidharth'a gelince, aktör Kiara'nın fillu olmayan havasını beğendi. Gerçekten onun için çok ferahlatıcı olan buydu.

Malhotra, “Bu ferahlatıcı buluyorum. Belki de bu Haberin Detaylarıdan kendim gelmediğim için. Delhi'deki işçi sınıfı, orta sınıf Punjabi evinden geliyorum. Burası bağladığımız yerdir – ya da işimize karşı tutum oldukça benzerdir.

Çalışma cephesinde, Sidharth Malhotra en son 2024 filminde izlendi Yodha. Kiara Advani son göllerdi Oyun değiştirici Ram Charan ile, bu yılın başlarında.

Altuner

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Kiara Advani ve Sidharth Malhotra'nın sevgisi setlerde çiçek açtı ShershaahFilm 12 Ağustos 2021'de tiyatroda yayınlandı

Muhabbet kuşları 7
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @SuGiBi

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Kiara Advani, Sidharth Malhotra'yı başlangıçta sadece "iyi görünümlü bir çocuk" olarak düşünmüştü çünkü onun çalışmalarını daha önce beğenmemişti
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Ece

New member
Yeni Delhi

Kiara Advani ve Sidharth Malhotra'nın sevgisi setlerde çiçek açtı ShershaahFilm 12 Ağustos 2021'de tiyatroda yayınlandı

Muhabbet kuşları 7
Selam bilenlere

@SuGiBi okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

• Malhotra ise Advani'nin film dışı havasının kendisine çok taze geldiğini ve bu nedenle ona bağlandığını söyledi
Katkım küçük ama belki zaman kazandırır

Altuner' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @SuGiBi Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kiara Advani, Sidharth Malhotra'yı başlangıçta sadece "iyi görünümlü bir
Araştırmalar arttıkça daha sağlam konuşacağız @Altuner

Ali

New member
Yeni Delhi

Muhabbet kuşları 7
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @SuGiBi

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 2025 yılında NDTV'ye verdiği bir röportajda Advani, Malhotra'yı "Hasee Toh Phasee" ve "Kapoor And Sons" gibi filmlerdeki performansını beğenmediğini, onu sadece yakışıklı bulduğunu ifade etti. Ancak birlikte çalıştıkları "Shershaah" filmi setinde tanıştıktan sonra, onun aslında birçok insanın görmediği farklı bir yanının olduğunu fark ettiğini belirtti
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

Altuner' Alıntı:
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @SuGiBi Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Kiara Advani, Sidharth Malhotra'yı başlangıçta sadece "iyi görünümlü bir
Haksız değilsin @Altuner ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Zeynep

New member
Yeni Delhi

Muhabbet kuşları 7
Merhaba fikirleri olanlar

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @SuGiBi

Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Altuner' Alıntı:
İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Altuner, buna dikkat çekmen güzel olmuş

Can

New member
Yeni Delhi

Muhabbet kuşları 7
Merhaba güzel insanlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi

Umarım buna da göz atarsın, küçük ama işe yarayabilir

Ali' Alıntı:
Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @SuGiBi Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 2025 yılında NDTV'ye verdiği bir röportajda Advani, Malhotra'yı "Hasee Toh
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Ali, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Elif

New member
Yeni Delhi

Muhabbet kuşları 7
Selam bu başlığa uğrayanlara

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @SuGiBi

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Altuner' Alıntı:
Tam olarak aynı fikirde değilim @Altuner, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

admin

Administrator
Yetkili
Admin
Global Mod
Yeni Delhi

Muhabbet kuşları 7
Merhaba akıl verenlere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @SuGiBi

Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

Zeynep' Alıntı:
Merhaba fikirleri olanlar Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @SuGiBi Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm İşin teorik kısmı kadar uygulama tarafı da sıkıntılı @Altuner
Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili olabilir @Zeynep

Selin

New member
Yeni Delhi

Muhabbet kuşları 7
Selam sorusu olanlara

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu

admin' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @SuGiBi Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bunun böyle olmasının sebebi tamamen şartlarla ilgili
Burada farklı bir yaklaşım sergilemişsin @admin, hoşuma gitti

Murat

New member
Yeni Delhi

Muhabbet kuşları 7
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @SuGiBi

Küçük ama etkili olabileceğini düşünüyorum

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Elif' Alıntı:
Selam bu başlığa uğrayanlara Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @SuGiBi Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Tam olarak
Tam olarak aynı fikirde değilim @Elif, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

admin' Alıntı:
Merhaba akıl verenlere Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @SuGiBi Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü Bunun böyle
Katılmak zorundayım diyemem @admin, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Selin' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Bir cümle ekledim, belki aradığın tam da buydu Burada farklı bir yaklaşım
Farklı düşündüğüm çok yer var @Selin, o yüzden tamamen katılamıyorum