“Kız Babası Olmaktan Daha Mutlu Olamazdım”

SuGiBi

New member
Görüntü Instagram'da yayınlandı. (Resim izniyle: varundvn)

Delhi:

Bhediya Bu ayın başında bir kız çocuğu dünyaya getiren yıldız Varun Dhawan, bugün bir baba olarak ilk babalar gününü kutluyor. Bu mutlu günde, bir filmde görülecek olan oyuncu, Bebek John ve Citadel, yeni doğmuş bebeğiyle ve evcil hayvanıyla bir fotoğraf paylaştı. Bilmeyenler için, oyuncu ilk kez kız çocuğunun bir fotoğrafını paylaştı. “Mutlu Babalar Günü. Babam bana bu günü kutlamanın en iyi yolunun oraya gidip ailen için çalışmak olduğunu öğretti, ben de bunu yapacağım. Bir kız babası olmaktan daha mutlu olamazdım” diye yazdı Varun.

Oyuncuyla birlikte Jaaneman Aah şarkısını çeken Parineeti Chopra, yorum kısmına “Girl daddd VD, badaa ho gaya re tu.” yazdı. Bawaal'daki rol arkadaşı Janhvi Kapoor da gönderinin altına kalp emojisi bıraktı.

Birkaç gün önce Varun Dhawan, küçük kızının gelişinin haberini dünyayla paylaştı. Instagram'da paraşütte oturan köpeği Joey'nin animasyonunu içeren ve üzerinde “Hoş geldin küçük kardeşim” yazan bir mesaj içeren bir Haber yayınladı. Videoya eklenen metinde “Kızımız burada” yazıyor. Klibin sonuna doğru yeni ebeveynlerden gelen bir mesajı görebiliyoruz: “Hayatımızdaki bu yeni nimetten çok memnunuz. Bu özel dönemde medyadan mahremiyetimizi bize vermesini rica ediyoruz. Desteğiniz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. “Nataşa ve Varun.”

Başlıkta Varun Dhawan şunları yazdı: “Kızımız burada. “Anne ve bebek için iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.” Hiç şüphe yok ki, Varun'un sektördeki meslektaşları yorum bölümünde sevgi yağdırdı. Shraddha Kapoor, Kareena Kapoor, Mouni Roy, Rakul Preet Singh, Aditi Rao Hydari, Rohit Saraf, Malaika Arora, Pooja Hegde, Vaani Kapoor, Janhvi Kapoor, Ayushmann Khurrana, Kiara Advani ve diğerleri gibi aktörler tebrik yorumlarını bıraktı.

İş açısından Varun Dhawan, Aditya Sarpotdar'ın Munjya filminde küçük bir rol oynadı. Post-jeneriklerde Varun'un Bhediya, Bhaskar'daki karakterini başrol oyuncusu Abhishek Banerjee ile birlikte komik bir sahnede görebiliriz. Varun en son aktörün Janhvi Kapoor'la ekran alanını paylaştığı Bawaal'da başrol oynamıştı.