bencede
Active member
Közlenmiş Kahvaltılık Acuka Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
Zerzevatları fırında közlerseniz o tadı alamazsınız köz kokusu tadı olursa fazlaca daha lezzetli oluyor.
İçine konulan salça da mesken üretimi olursa kusursuz sonuç elde edersiniz.
Afiyet olsun.
Közlenmiş Kahvaltılık Acuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 5 adet etli kapya
- 2 patlıcan
- 2 yemek kaşığı domates salçası
- 3 dilim bayat ekmek
- 5 diş sarımsak
- 1 su bardağı ceviz içi
- Yarım çay bardağı zeytinyağ
- Tuz, pulbiber, karabiber, kimyon
- Tuz ve baharatlarını istenilen çeşit ve ölçüde kullanabilirsiniz
Not EkleTanımı Yazdır
- Biberle patlıcanları ocakta yahut mümkünse közde közleyip kabuklarını soyalım.
- Bütün materyalleri ceviz hariç hepsini rondoyla krem haline gelene kadar çalıştıralım.
- En son cevizi ekleyip bir kere daha şu biçimde bir döndürelim.
- Cevizleri epeyce ezmeyelim kıtır kalırsa daha âlâ olur.
- Üstünü ceviz ve zeytin yağıyla süsleyebilirsiniz.
Zerzevatları fırında közlerseniz o tadı alamazsınız köz kokusu tadı olursa fazlaca daha lezzetli oluyor.
İçine konulan salça da mesken üretimi olursa kusursuz sonuç elde edersiniz.
Afiyet olsun.
Közlenmiş Kahvaltılık Acuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı