Közlenmiş Kahvaltılık Acuka

bencede

Active member
Közlenmiş Kahvaltılık Acuka Tanımı İçin Gereçler

  • 5 adet etli kapya
  • 2 patlıcan
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 3 dilim bayat ekmek
  • 5 diş sarımsak
  • 1 su bardağı ceviz içi
  • Yarım çay bardağı zeytinyağ
  • Tuz, pulbiber, karabiber, kimyon
  • Tuz ve baharatlarını istenilen çeşit ve ölçüde kullanabilirsiniz
Közlenmiş Kahvaltılık Acuka Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Biberle patlıcanları ocakta yahut mümkünse közde közleyip kabuklarını soyalım.
  2. Bütün materyalleri ceviz hariç hepsini rondoyla krem haline gelene kadar çalıştıralım.
  3. En son cevizi ekleyip bir kere daha şu biçimde bir döndürelim.
  4. Cevizleri epeyce ezmeyelim kıtır kalırsa daha âlâ olur.
  5. Üstünü ceviz ve zeytin yağıyla süsleyebilirsiniz.
Not; Küçük mutfak aletlerini çalıştırırken dikkat etmemiz gereken şey süreç bitene kadar çalıştırmayıp duraklatarak çalıştıralım.

Zerzevatları fırında közlerseniz o tadı alamazsınız köz kokusu tadı olursa fazlaca daha lezzetli oluyor.

İçine konulan salça da mesken üretimi olursa kusursuz sonuç elde edersiniz.

Afiyet olsun.

Közlenmiş Kahvaltılık Acuka Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst