bencede
Active member
Kolay Pratik Pankek Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 1 adet yumurta
- 1 yemek kaşığı şeker
- 1,5 su bardağı un
- 1 paket vanilin
- 1 su bardağı süt
- 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
- 1 yemek kaşığı sıvı yağ
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci evvel yumurta ve şekeri köpük köpük olana kadar çırpalım.
- Yeterlice çırptıktan daha sonra geriye kalan materyalleri ekleyip bir daha çırpalım.
- Çırptıktan daha sonra önce ısıtılmış teflon tavaya 1 kepçenin yarısı kadar alıp dökelim.
- Üstünde küçük delikler oluştuğu vakit öbür tarafını çevirelim.
- Öbür tarafıda piştikten daha sonra isterseniz çikolata, bal yahut meyvele servis edebilirsiniz. ????