Krep

bencede

Active member
Krep Tanımı İçin Gereçler

  • 1,5 su bardağı ılık süt
  • 1,5 su bardağı ılık su
  • 2,5 su bardağı un
  • 2 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım paket kabartma tozu
Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Uygun bir karıştırma kabın içerisine süt, su, toz şeker tel çarpıcı ile karıştıralım.
  2. Akabinde yumurta tuz ,un ve kabartma tozu nu ekleyelim karıştırmaya devam edelim.
  3. Tavamızı yağlıyoruz. Hamurdan birer kepçe alalım tavamıza iki taraflı kızartalım.
Not: Bu tanımdan 8 adet çıkıyor.

Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst