Kumru

bencede

Active member
Kumru Tanımı İçin Materyaller

  • 1 paket sosis
  • 1 halka sucuğun 3te 1i
  • 9-10 dilim ince kesilmiş kaşar
  • 5-6 adet turşu
  • Ketçap
  • Mayonez
Kumru Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Sosis, sucuk ve turşu ince uzun biçimde doğranır. Kaşar peynir de ince bir biçimde dilimlenir.
  2. Evvel sosisleri tavada güzelce pişirip ortasını açtığımız ekmeğe koyuyoruz.
  3. ondan sonrasında kaşar peynirini birebir tavada hafifçeten eritiyoruz sosisin üzerine gezdiriyoruz.
  4. daha sonra sucukları pişirip kaşar peynirin üzerine koyuyoruz.
  5. En son turşumuzu da koyup üzerine ketçap mayonez döküyoruz. Afiyet olsun ???? (Ben ekmeklerimi tost makinesinde hafifçeten ısıttım lezzetine lezzet kattı)
Kumru Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst