Kuru Domates Ezmesi

bencede

Active member
Kuru Domates Ezmesi Tanımı İçin Gereçler

  • 25-30 tane domates kurusu
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • 6 yemek kaşığı çekilmiş ceviz
  • 2 diş rendelenmiş sarımsak
  • 2 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 çay kaşığı kişniş
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • Yarım limon suyu
  • Kaynamış su
Kuru Domates Ezmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Domates kurularının üzerine kaynamış su dökülür, 25 dk bekletilir.
  2. Süzülüp mutfak robotuna alınır.
  3. Tüm materyaller üzerine eklenip macun kıvamı alana kadar robottan geçirilir. Deneyin, bayılacaksınız ????.
Kuru Domates Ezmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst