Kuruluş Osman’ın Osman Bey’i Burak Özçivit bu sefer sanal oyun dünyasını fethedecek!

Aslıhan

Active member
Son olarak Kuruluş Osman dizisinde oynadığı karakterle dünya çapından isminden kelam ettiren Burak Özçivit, sanal oyun dünyasına katıldı. Fetih Altın Çağ isimli stateji oyununda Özçivit’ten esinlenilen bir karakter oluşturuldu. Gerçek ismiyle oluşturulan karakter kahraman bakılırsavini üstlenecek.

Osmanlı Devleti’nin kuruluş tarihinin ele alındığı Kuruluş Osman’da yer alan Burak Özçivit, Osman Beyefendi karakteriyle dünya çapında alkış topladı. Başrol oyuncusu olan Özçivit, birebir anda birfazlaca projede yer alıyor.

Fakat mesleğinde bir prensip imza atan oyuncu bu sefer sanal oyun projesinde kendinden esinlenerek yapılan karakterle dünyayı fethedecek. Fetih Altın Çağ isimli bir strateji oyunundan birebir Özçivit’ten esinlenilmekle yetinilmedi ayrıyeten karakterin ismi de Burka Özçivit oldu.

İsmiyle oluşturulan karakter için Özçivit, toplumsal medyadan heyecanını belirten bir paylaşımda bulundu. Kısımların yazım evresinde da bakılırsav alacak olan oyuncu “Oyun dünyasına bu projeyle adım attım. Hoş bir iş birliği oldu. Oyunda yer almak ve oynamak epeyce keyifli… Benim için de epey farklı bir tecrübe oldu” biçiminde konuştu.