bencede
Active member
Lalanga Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı süt
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 su bardağı un
- 1 çay bardağı kaşar peyniri rendesi
- Sıvı yağ
Not EkleTanımı Yazdır
- Karıştırma kabımızda yumurtalarımızı çırpalım.
- Süt ve tuz ek edip tekrar çırpalım.
- sonrasındasında un ek edip pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpalım.
- Rendelenmiş kasar peynirini de ek edip karıştıralım.
- Tava içerisine biraz sıvı yağ ekleyelim ve kızdıktan daha sonra karışımdan 1 er yemek kaşığı tavamıza dökelim.
- Gerili önlü kızartıp servis tabağımıza alalım.