Lalanga

bencede

Active member
Lalanga Tanımı İçin Gereçler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 su bardağı un
  • 1 çay bardağı kaşar peyniri rendesi
Kızartmak için;

  • Sıvı yağ
Lalanga Tanımı Yapılışı

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Karıştırma kabımızda yumurtalarımızı çırpalım.
  2. Süt ve tuz ek edip tekrar çırpalım.
  3. sonrasındasında un ek edip pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpalım.
  4. Rendelenmiş kasar peynirini de ek edip karıştıralım.
  5. Tava içerisine biraz sıvı yağ ekleyelim ve kızdıktan daha sonra karışımdan 1 er yemek kaşığı tavamıza dökelim.
  6. Gerili önlü kızartıp servis tabağımıza alalım.
Afiyet olsun ????.
 
Üst