Lara Dutta’nın Kocası Mahesh Bhupathi İçin Yıldönümü Gönderisi Saf Aşk – “Benim”

SuGiBi

New member
Lara Dutta bu fotoğrafı paylaştı. (nezaket: larabhupathi)

Bugün Lara Dutta ve tenis efsanesi Mahesh Bhupathi’nin evlilik yıldönümleri. Çift 12 yıllık birlikteliği tamamladı. Özel günü kutlamak için eski Kainat Güzeli, kendisinin ve Mahesh Bhupathi’nin yer aldığı eski bir fotoğraf çıkardı. Burada, birbirine çok aşık olan çift sıcak bir kucaklaşmayı paylaşıyor. Gülümseme, çerçeveye ekstra bir kenar ekler. Lara Dutta da gönderiye sevgi dolu bir not ekledi. Fotoğrafı Instagram Stories’de paylaşan oyuncu, Mahesh Bhupatti’nin “benim” olduğunu ilan etti. Notta “Benim. Mutlu yıldönümleri koca Mahesh Bhupathi.” Ayrıca ona bir dizi kırmızı kalp gözü emojisi ekledi.

r6747 ibne

Lara Dutta da 12. evlilik yıldönümleri için bir Haber paylaştı. Mahesh Bhupati burada teklifle mücadele ediyor. Videoyla birlikte Lara Dutta, “Şimdiye kadarki en kötü teklif. Ama seninle her an yeniden evlenirdim. Mutlu 12. Koca!! Mahesh Bhupathi #sen ve ben.” Lara Dutta’nın rol arkadaşı Ajansımı ara Vaani Kapoor bunu “sevimli” buldu. Aktris Divya Seth Shah, “Çok şirin” yazdı.

Lara Dutta için Mahesh Bhupathi onun “en sevdiği yetişkin insanı”. Oyuncu, plaj tatillerinden birinden sevimli bir fotoğrafla Instagram’da duyurdu. Fotoğrafta ikili sahilde yürürken görülüyor. Altyazısında, “En sevdiğim yetişkin insanla gün batımına doğru yürümek” yazıyordu.

Geçen yıl Mahesh Bhupathi’nin doğum gününde Lara Dutta, Instagram’da kendisi, doğum günü çocuğu ve kızları Saira’nın yer aldığı bir dizi sevimli fotoğraf paylaştı. Doğum günü dileği şöyleydi: “Hepsi boyunca bebeğim….hepsi boyunca!!! Doğum günün kutlu olsun yakışıklı adamım!!

Sevgililer Günü’nde Mahesh Bhupathi, randevusuna bir göz attı. Çerçevede Lara Dutta ve Saira yer alıyor. İkisi sıcak bir kucaklaşmayı paylaşıyor. Ayrıca bir buket çiçek de görebiliriz. Ne kadar güzel, değil mi? Altyazıda, tenis ustası “Sevgilim” yazdı.

Lara Dutta ve Mahesh Bhupathi’ye mutlu yıllar dileriz.

Günün Öne Çıkan Videosu

Rani Mukerji, Shilpa Shetty’nin Kızı Samisha’nın Doğum Günü Partisine Katıldı