“Lindenstrasse” yıldızı Christian Kahrmann’ın yapay kalçalara ihtiyacı vardı

Yenilmez

Active member

Ağır bir Long Covid vakasıdır. Eski “Lindenstraße” oyuncusu Christian Kahrmann kalçalarını değiştirmek zorunda kaldı. 51 yaşında.

Mart 2021’de ağır bir korona hastalığı, aktör Christian Kahrmann’ın hayatını alt üst etti. 17 gündür komadaydı ve o zamandan beri Uzun Covid’in devasa etkileriyle mücadele ediyor. 51 yaşındaki eski “Lindenstraße” yıldızı şu anda “yine çok iyi durumda”. Ancak, RTL ile yaptığı bir röportajda ortaya koyduğu gibi, bu iki yıl sürdü.

Kahrmann, iki ay yoğun bakımda kaldığını ve ardından bir ay rehabilitasyonda kaldığını söylüyor. Bu arada anne ve babasını da kaybetti: babası korona enfeksiyonu sonucu öldü, annesi kansere yenik düştü.

“İki yapay kalçam var – 51’de”

Kahrmann, “Sonra eve geldim ve tabii ki henüz zinde değildim, tamamen bitkindim,” diye hatırlıyor Kahrmann. Uzun Covid onun için birkaç “tali hasara” yol açtı, diye devam ediyor. “Artık iki yapay kalçam var – 51 yaşında – çünkü eklemlerim uzun süre yatmaktan zarar gördü.” Ayrıca metabolik bir bozukluk vardı ve “uyuşturucu kokteyli” “onsuz değildi”.

Kahrmann, “Kendimi yeniden sağlıklı hissettiğim ve tabiri caizse ikinci bir hayat verildiği için” şimdi daha da minnettar. Korona enfeksiyonundan ancak kıl payı kurtuldu.

Christian Kahrmann, 1985’ten 1993’e kadar ‘Lindenstrasse’de Benny Beimer rolünü oynadı. 2010 ve 2020’de TV yıldızı popüler diziye konuk olarak geri döndü. Ayrıca “Bang Boom Bang”, “The Tribunal” gibi filmlerden ve “One Like None” dizisinden de tanınır.