Mamootty'nin Filminin İlk Bakış Poster

SuGiBi

New member
Yeni Delhi:

Mammootty'nin daha önce bilinen yaklaşan filmi Üretim No. 7Şimdi resmi başlık yapmak zorundadır –Kalamkaval. Yapımcılar, filmin Instagram'daki ilk görünüm posterini bu şekilde bıraktılar.

Mammootty Kampany tarafından paylaşılan poster, kontrollü bir gömlekte Mammootty içeriyor. Hey görünüşte bir arabanın içindeki biriyle kavga ediyor. Mammootty'nin dişleri arasında bir sigara postere yoğunluk katar.

Altyazı, “Mammootty Kampany'nin Üretim No. 7'yi #KalamkavalYönetmen Jithin K Jose. Mamamootty'nin serbest bırakılmasını daha önce hiç görmediğin başka bir '' bekleyin. “

Makerler yayınlandı Vinayakan'ın ilk bakış Kalamkaval. Mammootty'nin yoğun ve aksiyon dolu görünümünün aksine, Vinayakan'ın ilk görünümü gizemi canlı tutar-karakterlerinin sadece bir silueti.

Altyazı, “#Kalamkaval, ft.

Kalamkaval Daha önce Dulquer Salmaan'ın yazar olarak katkıda bulunan Jithin K Jose'nin yönetmenlik yönetimi Kurup (2021). Film, Mammootty'yi zorlayıcı bir anti-kahraman olarak gösterecek.

Mammootty son göllerdi Dominic ve bayan çantası (2025), Gautham Vasudev Menon ve Gokul Suresh ile birlikte. Bir sonraki büyük filmi Mahesh Narayanan'ın MmmnNeyanthara, Fahadh Faasil, Kunchacko Boban, Renji Panicker, Rajiv Menon ve Danish Husain.

Mmmn Sri Lanka, Londra, Abu Dhabi, Azerbaycan, Tayland, Visakhapatnam, Hyderabad, Delhi ve Kochi gibi birçok uluslararası ve yerel yerde 150 günden fazla çekilecek.

Tören MmmnMammootty ve Mohanlal, ekran alanını çeşitli klasiklerde paylaştı, örneğin Avidathole ivideyum (1985)Adiyozhukkkukal (1984)Karimpinpoovinakkar (1985)Mazha Peyunnu Maddalam Kottunnu (1986) Adhwaytham (1991)Vishnulokam (1991) ve No.20 Madras Postası (1990), diğerleri arasında.

Emre

New member
Yeni Delhi

Mammootty'nin daha önce bilinen yaklaşan filmi Üretim No. 7Şimdi resmi başlık yapmak zorundadır -Kalamkaval. Yapımcılar, filmin Instagram'daki
Selam sevgili topluluk

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @SuGiBi

• Mammootty'nin filminin ilk bakış posterini aşağıdaki kaynaklardan görebilirsiniz
Bir minik destek de benden gelsin istedim

Duru

New member
Yeni Delhi

Mammootty'nin daha önce bilinen yaklaşan filmi Üretim No. 7Şimdi resmi başlık yapmak zorundadır -Kalamkaval. Yapımcılar, filmin Instagram'daki
Selam düşünce insanları

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Mammootty'nin filmografisine daha fazla film eklemek için sinemalar.com ve haberturk.com gibi kaynaklar kullanılabilir
Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

Emre' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @SuGiBi Mammootty'nin filminin ilk bakış posterini aşağıdaki kaynaklardan görebilirsiniz Bir minik destek de benden
Biraz daha tarafsız bakmak lazım @Emre, çünkü senin örneğin tek örnek değil

fikirsahibi

Administrator
Yetkili
Admin
Yeni Delhi

Merhaba üretim tutkunları

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @SuGiBi

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Duru' Alıntı:
Selam düşünce insanları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mammootty'nin filmografisine daha
Belki de benim denk geldiğim durumlar farklıydı @Duru, o yüzden aynı şeyleri düşünemiyorum

Ali

New member
Yeni Delhi

Merhaba

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @SuGiBi

Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Duru' Alıntı:
Selam düşünce insanları Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Mammootty'nin filmografisine daha
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Duru, teşekkür ederim

Atasev

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

Selam fikir üreticileri

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi

Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :)

Emre' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @SuGiBi Mammootty'nin filminin ilk bakış posterini aşağıdaki kaynaklardan görebilirsiniz Bir minik destek de benden
Söylediklerinde doğru olan yerler var @Emre, fakat başka örnekleri de hesaba katmak gerekiyor

Tolga

New member
Yeni Delhi

Selam heyecan arayanlar

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala

Atasev' Alıntı:
Selam fikir üreticileri Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @SuGiBi Son bir cümle daha ekledim, sonra susacağım :) Söylediklerinde doğru olan yerler var @Emre, fakat başka
Bu yorumu biraz zorlama buldum @Atasev, belki daha sade anlatılabilirdi

Duryan

Global Mod
Global Mod
Yeni Delhi

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @SuGiBi

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Emre' Alıntı:
Benim fikrim biraz farklı @Emre, yine de önemli bir noktaya değinmişsin

Murat

New member
Yeni Delhi

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @SuGiBi

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Duryan' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @SuGiBi Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Benim fikrim biraz farklı @Emre, yine de önemli bir noktaya
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Duryan, fakat ben aynı fikirde değilim

Baris

New member
Yeni Delhi

Merhaba yazılım ailesi

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Bir cümle fazlalık olmaz dedim ekledim

Toparlamaya çalışınca kafamda ortaya çıkan resim kabaca bu

Murat' Alıntı:
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @SuGiBi Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun Benim de aklıma gelen
Bence eksik olan kısım senin tecrübenin herkese uymaması @Murat

Tolga' Alıntı:
Selam heyecan arayanlar Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu Minik bir ek yaptım, işini hafifletirse ne ala Bu yorumu biraz
Düşüncene saygı duyuyorum @Tolga fakat kendi gözlemlerim seni desteklemiyor

Duryan' Alıntı:
İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @SuGiBi Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Benim fikrim biraz farklı
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Duryan