Mamta Kulkarni artık bir Kinnar Akhara'dır

SuGiBi

New member
Eski Bollywood Aktörü Mamta Kulkarni Şu anda Maha Kumbh 2025'te Manevi Bir Yolculukta.

Şu anda 29 Ocak 2025'te Muni Amavasya Snan'ın Kutlu Töreni için Dua'da. Oyuncu, hac planlarını tartıştığı bir Haber paylaşmıştı.

Birkaç dakika önce PTI tarafından paylaşılan bir Haberya göre, kendisi şu anda Kinnar Akhara tarafından bir Hindu olarak kutsanıyor. Kendi 'pind daan'ını gerçekleştirdi ve 'Mahamandaleswar' olarak kutsanacak.

Videosu | Aktör Mamta Kulkarni artık Kinnar Akhara'nın yönetimi altında bir Hindu olarak kutsanıyor. Bugün Erken saatlerde, Kendi 'Pind daan'ını Gösterip Kinnar Akhara'nın Altında 'Sanyas'ı Aldı ve 'Mahamandaleshwar' olarak kutsanacak.

(Videonun tamamı PTI Videolarında Mevcuttur -… pic.twitter.com/k0pz9zkpcx

– Hindistan Basın Vakfı (@Pti_news) 24 Ocak 2025
Bilinmeyenlerin sonuna kadar, kinnara akhara hadımlar tarafından kurulmuş ve işlevleri juna akhara'ya bağlı olarak gerçekleşmektedir.

Kulkarni Sangam'da Kutsal Dalış Yaptı.

Kinnar Akhara'nın Mahamandaleshwar Kaushalya Nand Giri takma adı Tina Maa, yani pti'ye aktrisin pind daan'ını Tek başına gerçekleştirdiğini söyledi. Cuma günü Ganga Nehri kıyısında gerçekleşti.

Aktris Daha Önce Instagram Akışında Bir Video Paylaşmıştı, Duagraj'daki Ritüellerini Tamamladıktan Sonra Kashi Vishwanath Tapınağı'nda Darshan için Varanasi'yi ziyaret edeceğini söyledi.

Ayodhya'ya gitme planları da öyleydi.

Oyuncu, Hindistan Dışına Yolculuğunun 2000 yılında başladığını ve nihayet 2024 yılında geri döndüğünü daha önce paylaşmıştı.

MAMTA DAHA ÖNCE, Yirmi Yıl Sonra Hindistan'a İnmesinin Onu Ne Kadar Duygusal Hale Getirdiğinden Bahsetmişti.

Video başlığında MAMTA, “25 Yıl Sonra Anavatanıma Dönüş. 12 Yıllık Kemer Sıkma Sonrası Kumbh Mela 2012'ye Katıldım ve Tam 12 Yıl Sonra Bir Maha Kumbh 2025 İçin Geri Döndüm” yazmıştı.

Ians'la eski bir etkileşiminde Mamta, Bollywood'dan neden ayrıldığından çok bahsetmişti.

“Hindistan'dan Ayrılmamın Nedeni Maneviyattı. 1996 Yılında Maneviyata Eğildim ve O Sırada Guru Gagan Giri Maharaj ile Tanıştım. Onun Gelişinden Sonra Maneviyata İlgim Takiplerimin Artmasını Sağladı. Bollywood'un bana bir adı ve şöhreti 12 Yıl Bekar Kaldı “

Habersiz Olanlara Mamta Kulkarni Birçok Bollywood ve Güney Hiti Verdi. Hit Filmlerinden Bazıları: Aashiq Awara (1993), Kraniyen (1994) ve Karan Arjun (1995), BİRKAÇ isim.