bencede
Active member
Mantar Sote Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
- 6 tane mantar
- 1 tane yeşil biber
- 1 tane kırmızı biber
- Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar
- 1 çay kaşığı karabiber
- 1 çay kaşığı toz biber
- 1.5 çay kaşığı tuz
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Not EkleTanımı Yazdır
- Biberleri ince uzun bir biçimde doğrayalım ve yağda kavuralım.
- Bir yandan da mantarları doğrayalım.
- Kavrulan biberlerin üzerine mantarları ekleyerek kavurmaya devam edelim.
- Yüksek ateşte mantarlar suyunu çekene kadar kavuralım.
- Baharatları ekleyerek kaşar peyniri ekleyelim.
- Peynir eridikten daha sonra sıcak servis yapalım.