Mantar Sote

bencede

Active member
Mantar Sote Tanımı İçin Gereçler

  • 6 tane mantar
  • 1 tane yeşil biber
  • 1 tane kırmızı biber
  • Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı toz biber
  • 1.5 çay kaşığı tuz
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
Mantar Sote Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Biberleri ince uzun bir biçimde doğrayalım ve yağda kavuralım.
  2. Bir yandan da mantarları doğrayalım.
  3. Kavrulan biberlerin üzerine mantarları ekleyerek kavurmaya devam edelim.
  4. Yüksek ateşte mantarlar suyunu çekene kadar kavuralım.
  5. Baharatları ekleyerek kaşar peyniri ekleyelim.
  6. Peynir eridikten daha sonra sıcak servis yapalım.
Mantar Sote Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst