bencede
Active member
Mantarlı Kaşarlı Omlet Tanımı İçin Materyaller
Not EkleTanımı Yazdır
Mantarlı Kaşarlı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 250 gr mantar
- 1.5 yemek kaşığı tereyağı
- 2 yemek kaşığı sıvı yağ
- 3 yumurta
- 1 çay kaşığı tuz
- Kaşar peyniri
Not EkleTanımı Yazdır
- birinci vakit içinderda mantarlı orta incelikte doğrayın. Tavaya sıvı yağını alın. Mantarları ekleyin ve mantarlar suyunu salıp, çekene kadar pişirin (Mantarların güzel pişmesi önemli) tuzu ekleyin.
- daha sonra tereyağını ekleyin ve 2 dakika daha bu türlü kavurun.
- Farklı bir yerde çırptığımız yumurtayı ekleyin ve pişirin.
- Yumurta pişmeye yakın rendelenen kaşar peynirini ekleyin.
- Tavayı kapakla örtün ve ocağı kapatın.
- Kaşarlar eriyince servise hazır demektir. Afiyet olsun ???? ????????????????.
Mantarlı Kaşarlı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı