Mantarlı Kaşarlı Omlet

bencede

Active member
Mantarlı Kaşarlı Omlet Tanımı İçin Materyaller

  • 250 gr mantar
  • 1.5 yemek kaşığı tereyağı
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 3 yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz
  • Kaşar peyniri
Mantarlı Kaşarlı Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. birinci vakit içinderda mantarlı orta incelikte doğrayın. Tavaya sıvı yağını alın. Mantarları ekleyin ve mantarlar suyunu salıp, çekene kadar pişirin (Mantarların güzel pişmesi önemli) tuzu ekleyin.
  2. daha sonra tereyağını ekleyin ve 2 dakika daha bu türlü kavurun.
  3. Farklı bir yerde çırptığımız yumurtayı ekleyin ve pişirin.
  4. Yumurta pişmeye yakın rendelenen kaşar peynirini ekleyin.
  5. Tavayı kapakla örtün ve ocağı kapatın.
  6. Kaşarlar eriyince servise hazır demektir. Afiyet olsun ???? ????????????????.
Not: Dilerseniz tarife kapya biber yahut yeşil biber ekleyerekte yapabilirsiniz. Öylede hayli lezzetli oluyor. Bende olmadığı için koyamadım. ???? ancak bu biçimdede nefisss. ????????????????????

Mantarlı Kaşarlı Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst