Mehmet Ali Erbil: Münasebetlerimde cimriyim!

Aslıhan

Active member
Ekranların sevilen isimlerinden Mehmet Ali Erbil, bir programda özel ömründe merak edilen bilgileri anlattı.

Uzun vakittir kaçış sendromu hastalığı sebebiyle tedavi sürecinde olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, 2.sayfa programına katılarak hakkında bilinmeyenleri anlattı. Daha evvel 4 defa evlenen ünlü isim özel yaşantısına dair samimi açıklamalarda bulunarak hayranlarını şaşırttı.

“İLİŞKİLERİMDE CİMRİYİM!”

Birinci evliliğini 1980 yılında Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile yapan Erbil, o devirler maddi kahırlar yaşadığının altını çizerek “İlk evliliğimde param yoktu. İçgüveysi gittim. Her evliliğimde sıfıra düştüm. bir daha başladım. Son evliliğimde hayli vardı, yarısını verdim. Verdiğim nafakalardan hiç pişman değilim. Sonuçta çocuklarım var. Hepsinin konutlarını üzerlerine verdim.” halinde konuştu.

Yaşadığı alakalarda maddi açıdan tutucu davrandığını belirten ünlü şovmen şu sözleri kullandı:

“Evliliklerimin haricinde hiç bir bayana hiç bir şey almadım. Münasebetlerimde cimriyim. Çocuğumun annesi dururken ne gerek var? Taksi paralarını veriyorum. Çocuklarımın geleceğini garanti altına aldım. Sezin’in eşi benim hastalığım boyunca 9 ay başımdan ayrılmadı. Allah herkese o denli bir damat nasip etsin.”

“KİRA VE FAİZLERDEN GEÇİNİYORUM”

Hastalığı sebebiyle uzun bir müddetdir ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, geçimini sağlamak için farklı bir yol izlediğini vurguladı ve “Kaç tane konutum olduğunu söylemeyelim. Benim değil, dünya malı. Kiradaki konutlardan yada faizlerden geçiniyorum. 3 meskeni sattım, baktım ki 10 kira getiriyor faiz. Faize yatırdım. Konutta 7 bireyiz. Asistan maşallah o kadar boğazlı ki, 10 kilo aldı geldiğinden beri.” kelamlarını kullandı.