Meskenini toplarken yüz binlerce dolar buldu

SuGiBi

New member
Meskenini toplarken yüz binlerce dolar buldu Kanal 9’daki habere göre, kimlik ayrıntıları açıklanmayan kişi, Güney Avustralya eyaletinin başşehri Adelaide’ın Blackwood bölgesindeki meskeninde, Noel ve yılbaşına hazırlık yapmak için birtakım evrakları toparladığı sırada daha evvelde oynadığı bir yığın sayısal loto kuponuna rastladı.

Kazanıp kazanmadığını görmek için kuponları daha önce denetim ettiğini düşündüğünü fakat çöpe atmadan evvel daha dikkatli baktığında X Sayısal Loto kuponlarından biriyle 1 milyon Avustralya doları (yaklaşık 710 bin dolar) kazandığını gördü.

“BU GERÇEK OLAMAZ’ DİYE DÜŞÜNDÜM”

Yeni yıl öncesi hayatının keşfini yaptığını söyleyen talihli adam, “Onları (kuponları) dışarı atacaktım lakin daha sonra garanti olması için tekrar denetim etmeye karar verdim. 1 milyon dolar kazandığımı gördüğümde buna inanmadım. ‘Hayır, bu gerçek olamaz’ diye düşündüm” tabirlerini kullandı.

Kazandığından emin olunca alışverişe giden karısını aradığını anlatan şanslı adam, “Eşim, market alışverişindeydi, kazandığımı doğrulatınca çabucak onu aradım. Aklını kaçıracaktı, ağlıyor, tezahürat yapıyor ve çığlık atıyordu. Mükemmeldi.” diye konuştu.

Bu kadar büyük bir parayı nasıl harcayacağı sorusuna adam, “İlk evvel konut kredisini ödeyeceğim. Borçlarımızı ödeyeceğiz, kimi yatırımlarımız olacak ve geri kalanını gelecekteki emekliliğimiz için saklayacağız. Yılı, milyoner olarak bitirdiğime inanamıyorum” dedi.