Mouni Roy’un “Bazen Kaybedilen Küçük Kasaba Kızından” IIFA Galibiyetine Yolculuğu

SuGiBi

New member
Görüntü Mouni Roy tarafından paylaşıldı. (nezaket: imouniroy)

Mouni Roy çok heyecanlı ve olmak için her türlü nedeni var. Oyuncu, En İyi Erkek Oyuncu – Yardımcı Rol (Kadın) kategorisinde kupayı alarak ayrıldı. brahmastra hafta sonu düzenlenen IIFA ödüllerinde. Oyuncu, eşi Suraj Nambiar ve ailesiyle birlikte Abu Dabi’deki törene katıldı. Galibiyetin ardından Mouni Roy, etkinlik için giyinmesiyle başlayıp gıpta ile bakılan ödülle poz vermesiyle sona eren özel gecenin Habersunu paylaştı. Klipte ayrıca zafer konuşmasından bir kesit de veriyor. Sahnede, “Düşleri memleketinizden daha büyük olan tüm küçük kasaba kızlarına – hayal kurmaya devam edin, çok çalışmaya devam edin, çünkü hiçbir şey imkansız değildir. Bu büyülü, büyülü akşam için IIFA’ya teşekkür ederim.”

Mouni Roy da klipte ekliyor, “Bu ödülü benim rock’ım, sevgim, ışığım ve hayatımın neşesi olduğu için kocama adamak istiyorum.”

Altyazıda aktris, “Sosyal kaygım var, sahnedeki veya sosyal olarak en iyi konuşmacı değil ama özellikle bu akşam, en hafif tabirle çok fazlaydı. Ben küçük bir kasaba kızıyım, bazen kaybolmuş ama kim olduğuma, neyi temsil ettiğime güveniyorum. Bu sektörde 16 yıllık amansız bir yolculuk oldu. Bildiğim, öğrendiğim tek şey, çalışmanın işi doğurduğu ve sıkı çalışmanın kestirme yolu olmadığıdır.”

Her zaman daha iyisini yapma sözü veren Mouni Roy, “İşte buradayım… Ben de sizin gibi tüm eksikliklerimi gidermeye devam edeceğim. Işığı takip etmeye devam edin, tüm sevginizi ailenize ve en iyi arkadaşlarınıza verin, kendinize ruhsal olarak yatırım yapın… ve bazen, çok nadiren maddi türden değil, hayal ettiğiniz, hayal ettiğiniz ve arzuladığınız zenginlik bulacaksınız. için. Hayatımı ve içindeki insanları seviyorum ve onu bu kadar büyülü kıldığınız için her birinize çok müteşekkirim… çok fazla düşünce, çok fazla kelime… ama duygu… sadece ŞÜKRAN.”

Mouni Roy’un meslektaşları Drashti Dhami ve Vidya Malavade, yorumlar bölümünde onu tebrik ettiler. Disha Patani, “Seninle gurur duyuyorum Monzy’m” yazdı. Buna Mouni, “Benim gibi, seninle çok gurur duyuyorum. Benim D. Teşekkür ederim.”

Bundan önce Mouni Roy, kocasıyla çekilmiş iki fotoğrafını paylaştı. Mouni kupayla poz verirken ilk fotoğrafta Suraj Nambiar onu yanağından öpüyor. Altyazıda, “Hayatımın neşesi ve ışığıyla en prestijli ödülü tutuyorum. Bu inanılmaz onur için @iifa ailesine teşekkür ederiz. #Brahamastra.”

Cevap olarak Suraj Nambiar, “Her ikisi de kendi ödüllerimizi elinde tutuyor. Hak edilmiş bir yetersizliktir. İleriye ve yukarıya!”

Mouni Roy ve Suraj Nambiar 2022’den beri evliler.