Naga Chaitanya'nın Yeni Porsche 911 GT3 RS'si. İşte Maliyeti Ne Kadar

SuGiBi

New member
Naga Chaitanya'nın yeni arabasıyla çekilmiş fotoğrafı. (nezaket: PorscheCentreChennai)

Delhi:

Naga Chaitanya, koleksiyonuna yepyeni gösterişli Porsche 911 GT3 RS'yi ekledi. Arabanın muazzam bir Rs 3.50 crore fiyatına sahip olduğu bildiriliyor. Naga Chaitanya sosyal medyasında herhangi bir fotoğraf paylaşmadı. Ancak Naga Chaitanya'nın yepyeni arabasıyla çekilmiş fotoğrafları Porsche Center Chennai'nin resmi Instagram hesabında paylaşıldı. Mavi bir tişört ve kot pantolon giyen Naga Chaitanya, yepyeni mülkiyetiyle poz verirken görülüyor. Fotoğraflarda otomobil mağazasında bir buketle karşılandığı görülüyor. Fotoğrafları paylaşan Porsche Center Chennai'nin Instagram hesabı şunları yazdı: “Bay Akkineni Naga Chaitanya'yı Porsche ailesine tekrar davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz ve ona 911 GT3 RS'yi teslim etmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ona birçok unutulmaz deneyim diliyoruz. yarış pistinin dışında.” Buradaki resimlere bir göz atın:

Naga Chaitanya kıskanılacak bir araba koleksiyonuna sahip gibi görünüyor. Sisat.com raporuna göre Naga Chaitanya, Ferrari 488GTB (Rs 3,88 crore), BMW 740 Li (Rs 1,30 crore), 2X Land Rover Range Rover Vogue (Rs 1,18 crore) sahibi.

Samantha ve Naga Chaitanya boşandıklarını duyurduklarından beri ilişkileri kamuoyunun incelemesine açıldı. İlişkileri hakkında medya davası ve kamuoyunun görüşlerinden bahseden Naga Chaitanya, daha önce Indian Express'e şunları söylemişti: “Bir noktadan sonra bu konuyla gerçekten ilgilenmiyorum. Bana yakın olan insanlar gerçeği bilecek. Bunun dışında, şununla tanınmak istiyorum: Kişisel hayatımda olup bitenlerden çok aktör olarak işim var. Bu yüzden zanaatıma daha çok odaklanmaya çalışıyorum ve günün sonunda konuşmayı filmlerin yapmasına izin veriyorum, eğer filmlerim harikaysa ve izleyiciyi eğlendiriyorsa, işte budur. Beni hatırlamalarını istiyorum.” Naga Chaitanya'nın Sobhita Dhulipala ile çıktığı söyleniyor.

Naga Chaitanya en son Dhootha adlı bir web dizisinde görüldü. Doğaüstü gerilim-gerilim sekiz bölümlük bir dizidir. Naga Chaitanya'nın yanı sıra Parvathy Thiruvothu, Priya Bhavani Shankar ve Prachi Desai'yi de içeriyordu. Dizi, Aralık 2023'ten bu yana Prime Video'da Telugu, Hintçe, Tamil, Kannada ve Malayalam dillerinde yayınlanıyor.