Ölen kızlarına iPhone biçiminde mezar taşı yaptırdılar

SuGiBi

New member
Ölen kızlarına iPhone biçiminde mezar taşı yaptırdılar Yeni Zelandalı Theresa Matautia için yaptırılan iPhone formundaki mezar taşı TikTok’ta paylaşılınca viral oldu. Geoff Matautia’nın, kız kardeşi hakkında 5 gün evvel yayımladığı görüntü 22 milyondan fazla kere izlenirken 3 milyonu aşkın beğeni aldı. Kelam konusu manzaralarda ailenin, Yeni Zelanda geleneklerine uygun biçimde mezarlıkta piknik yaptığı görülüyor.

Independent Türkçe’de yer alan habere bakılırsa; Geoff Matautia bir daha sonraki görüntüsünde ise kardeşinin cep telefonuna fazlaca sık baktığını, adeta yapıştığını ve bu yüzden kelam konusu mezar taşını yaptırdıklarını söylemiş oldu.

‘BU GÖRÜNTÜYE GÜLEBİLİRSİNİZ’

Geoff Matautia, başının karıştığını söyleyen kullanıcılar için ise şu biçimde konuştu:

“Bu görüntüye gülmenize müsaade veriyoruz. Theresa’nın vefatının üzerinden yaklaşık 4 yıl geçti. Ailem bununla nasıl başa çıkacağını yeni öğrendi.”

Mezar taşında Theresa Matautia’nın ebeveynleri ve kardeşlerinden gelmiş üzere görünen iletiler yer alıyor. Annesinin iletisinde “Benim elimi tutan senin küçük elinin anısı kalbime sıcak bir parıltı getiriyor. Seni özledim hoş kızım” yazıyor.

Babanın bildirisi ise şöyle:

“Bugün, tıpkı her gün üzere, seni düşünüyorum tatlım. Seni özlüyorum ve seni seviyorum küçük meleğim.”

TOPLUMSAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Görüntü, bir kısım kullanıcıdan olumlu reaksiyon alıp kızlarının mezarında onunla ilgili bir şey olması fikrini beğendi. Bir kısım kullanıcı ise bu mezar taşının yaptırılıp üstüne toplumsal medyada paylaşılmasına reaksiyon gösterdi.

Theresa Matautia, Ağustos 2018’de 15 yaşındayken intihar etmişti.