Shah Rukh Khan bugünlerde çok meşgul. Son filmiyle büyük beğeni ve beğeni toplayan oyuncu patan, işe geri döndü Ah evet, yakında çıkacak olan filminden bahsediyoruz. Cava, Nayanthara ile. Atlee yönetmenliğinde Vijay Sethupathi ve Sanya Malhotra da rol alıyor. Setlerinden SRK’nın yer aldığı kamera arkası görüntülerinden günler sonra Cava, viral oldu, Nayanthara’nın evinden ayrılan aktörün bir Habersu internette ortaya çıktı. Klip, Shah Rukh Khan’ın Chennai’de arabasına binmeden önce Nayanthara’yı ağırlamak için bir veda öpücüğü vermesiyle açılıyor. Twitter’da bir hayran sayfası tarafından paylaşılan Haber 21 binden fazla görüntülendi. Hayranlar yanıt kutusuna kırmızı kalpler ve sarılma emojileri bıraktı.
İşte bahsettiğimiz klip:
Twitter’daki Bana Sor oturumlarından birinde Shah Rukh Khan, Nayanthara ve Vijay Sethupathi ile çalışma deneyimini paylaştı. Bir hayran tarafından Vijay Sethupathi ile çalışma hakkındaki düşüncelerini paylaşması istendiğinde, Shah Rukh Khan bunun “muazzam …. ve biraz delilik” olduğunu söyledi.
Günün Öne Çıkan Videosu
Ajay Devgn ve Aman Gandhi Havaalanına Kontrol Edildi
İşte bahsettiğimiz klip:
Hayran sayfası tarafından paylaşılan başka bir Haberda, Nayanthara’nın Chennai’deki evine vardığında Shah Rukh Khan’ı bir grup hayranla çevrili olarak görebiliriz.1 Özel Video daha: Welcome King ???? @iamsrk Namma’da #CHENNAI
Nayanthara, SRK’ya veda ediyor ve King’e veda öpücüğü verdi ????????
bizim #Chennai ekip yakalamak için ulaştı @iamsrk efendim kameramızda ????
Tıkladık #ShahRukhKhan ???? ayrılırken #Nayanthara‘nın dairesi #CHENNAIpic.twitter.com/7trHm571eW
— ♡♔SRKCFC♔♡(@SRKCHENNAIFC) 11 Şubat 2023![]()
Cava bu yıl 2 Haziran’da vizyona girmesi planlanıyor. Film Hintçe, Tamilce, Teluguca, Malayalamca ve Kannada dillerinde gösterime girecek. Shah Rukh Khan, ilişkisini duyururken, “Aksiyon dolu bir 2023! Cava size, 2 Haziran 2023’te sinemalarda patlayıcı bir şovmen. Hintçe, Tamilce, Telugu, Malayalam ve Kannada dillerinde.”Özel: Hoşgeldin Kral ???? @iamsrk Namma’da #CHENNAI
Süperstarımızı ve idolümüzü memleketimize bekliyoruz????????????![]()
bizim #Chennai ekip yakalamak için ulaştı @iamsrk efendim kameramızda ???? #ShahRukhKhan ???? tıklandı #Nayanthara‘nın dairesi #CHENNAIpic.twitter.com/uVVglMUkiV
— ♡♔SRKCFC♔♡(@SRKCHENNAIFC) 11 Şubat 2023![]()
Twitter’daki Bana Sor oturumlarından birinde Shah Rukh Khan, Nayanthara ve Vijay Sethupathi ile çalışma deneyimini paylaştı. Bir hayran tarafından Vijay Sethupathi ile çalışma hakkındaki düşüncelerini paylaşması istendiğinde, Shah Rukh Khan bunun “muazzam …. ve biraz delilik” olduğunu söyledi.
Nayanthara hakkında sorulan bir soruyu yanıtlayan Shah Rukh Khan, “O çok tatlı. Tüm dilleri çok iyi konuşuyor… harika bir deneyim. Umarım hepiniz onu filmde beğenirsiniz.”
Shah Rukh Khan bundan sonra Rajkumar Hirani’nin filminde görünecek. Dunki . Ekran alanını Taapsee Pannu ile paylaşacak.Çok tatlı. Tüm dilleri çok iyi konuşuyor….harika bir deneyim. Umarım hepiniz onu filmde beğenirsiniz. https://t.co/kolfizUro1
– Shah Rukh Khan (@iamsrk) 4 Şubat 2023
Günün Öne Çıkan Videosu
Ajay Devgn ve Aman Gandhi Havaalanına Kontrol Edildi