“Okul Hakkında Hiçbir Şey Bilmiyor”

SuGiBi

New member
Aamir Khan ve Kiran Rao'nun yolları ayrılmış olabilir ancak oğulları Azad Rao Khan'a ortak ebeveynlik yapmaya devam ediyorlar. göre Laapataa bayanlar Direktör, ortak ebeveynlik biraz “zor”, özellikle de Aamir'in çok meşgul olması nedeniyle. Konuyu detaylandıran Kiran Rao, “Onun çok meşgul bir baba olması nedeniyle bu biraz zor ve dürüst olmak gerekirse biz evliyken bile asıl ebeveynliğin çoğunu ben yapıyordum. Ayrıldıktan ve boşandıktan sonra, sanırım Aamir bunun ne kadarını hayatına dahil etmesi gerektiğini de fark etti çünkü aynı evde birlikte yaşarken her şey bir şekilde idare ediliyordu. Ancak Azad'a bir nevi zaman ayırmak için bu, son zamanlarda çok daha bilinçli bir karar olarak geldi” dedi. Kadınlar Ne İster.

Kiran Rao, Aamir'in “çok daha ilgili ve bilinçli” olmasıyla ortak ebeveynlik görevleri “daha yumuşak” hale geldiğinden artık Aamir'le “rahatlayıp Azad'dan ayrılabileceğini” ekledi. Tek şikayeti var. “Sadece Aamir okul hakkında hiçbir şey bilmiyor. Bunun çoğunlukla babaların sorunu olduğunu düşünüyorum. Onlar gibidir okul ka matt bolna. (Bana okul hakkında soru sormayın). Kiran, “Başka ne varsa yapacağım” dedi.

Bekar ebeveyn olma deneyiminden bahseden Kiran Rao, “Azad iyi bir çocuk” olduğundan bunun pek de engel olmadığını söyledi. “Sadece güzel günlerim oldu. Azad iyi bir çocuk. Çünkü bazı açılardan sadece o ve bendik çünkü çok uzun süredir bekar bir anneyim, birbirimizi oldukça iyi tanıyoruz. Bekar bir anne olmanın en güzel yanı, çocuğunuzla harika bir bağ kurmanızdır. Biz birbirimizin destek sistemiyiz. Ne zaman moralim bozulsa, onunla takılmaktan başka istediğim bir şey yoktur ve ona şunu da söyleyebilirim: 'Dinle, kendimi gerçekten kötü hissediyorum.”

Kiran ayrıca Azad'ın empatik kişiliğini övdü ve onun esprili yanıyla dalga geçti. “Beni deli gibi güldürüyor” diye itiraf etti.

Aamir Khan, 2005 yılında Kiran Rao ile evlendi. 2011 yılında Azad'ın ebeveyni oldular. Çift, 2021 yılında boşandı.