'Olgunlaşmamış Erkekler' Shah Rukh Khan ve Salman Khan, Çekim Sırasında Karan Arjun Midway'e İlgilerini Kaybettiklerinde

SuGiBi

New member
Büyük bir gişe rekorları kıran film, Karan Arjun Çıtayı çok yükseğe koyduk ve daha önce hiç olmadığı kadar kardeşlik gösterdik. 90'ların başındaki gelecek vaat eden yıldızlar Shah Rukh Khan ve Salman Khan, kardeş sevgisini yeniden tanımladılar ve bugün bile onları ikonik erkek-kız kardeş olarak hatırlıyoruz. Peki çekimler sırasında Shah Rukh ve Salman'ın yönetmen Rakesh Roshan için gerçekten farklı şeyler yaptığını biliyor muydunuz?

Yakın zamanda yayınlanan Netflix belgesel dizisinde RoşanlarRakesh Roshan, Karan Arjun'u Shah Rukh Khan ve Salman Khan ile birlikte vurduğu zamanı hatırladı.

Yönetmen, “Shah Rukh bu hikayeye hiç inanmadı, filme olan ilgilerini kaybetmeye başladılar” dedi.

“Atış hazır olduğunda, güneş batmasına rağmen çağırdığımızda ortaya çıkmıyorlardı. Son anda geliyorlardı ve biz de atışı aceleye getirmek zorunda kalıyorduk” diye ekledi.

Hatta Shah Rukh, olayların o kadar ciddileştiğini ve Rakesh'in karısının müdahale etmek zorunda kaldığını itiraf etti.

“Pinkie ji beni çok azarladı. 'Guddu'yu (Rakesh) çok rahatsız ediyorsun. Bunu senden beklemiyordum.' Çünkü Salman ve ben biraz daha iyi davrandım, en azından görünüşte 'Ben hiçbir şey yapmadım' diyordum. Shah Rukh belgeselde “Dürüst olmak gerekirse biz iki genç çocuktuk, bir baba figürüne gerçekten sıkıntı veriyorduk” dedi.

“Karan Arjun'da en başından beri bazı şeylerin olduğu günler oldu ve bunların neden olduğunu bilmiyordum. Ama bunların üstesinden geldim. Her sabah 'Soğukkanlılığımı kaybetmemeliyim' diye dua ederdim. Onlar olgunlaşmamış çocuklar. Bırakın nasıl davranıyorlarsa öyle davransınlar, ben de soğukkanlılığımı kaybetmemeliyim ve yönetmenin daha önceki bir röportajda anlattığı gibi işimi halletmeliyim.

İlk olarak 1995 yılında piyasaya sürülen Karan Arjun 22 Kasım'da yeniden yayınlandı. Önemli rollerde Kajol, Mamta Kulkarni, Johnny Lever ve Ranjeet yer alıyor.