Orman kampında Corona 2023 mü? Luigi “Gigi” Birofio, IBES’in katılımından korkuyor

Yenilmez

Active member
İlk aday orman kampı başlamadan önce mi bitiyor? Luigi “Gigi” Birofio, taşınmadan kısa bir süre önce Corona için pozitif test yaptı.

Her şey Lucas Cordalis’in hikayesini anımsatıyor. Geçen yıl orman kampında başarısız olmuştu. Bir korona enfeksiyonu, yalnızca RTL gösterisinin başlamasından kısa bir süre önce keşfedildi ve Cordalis, olası bir halef olarak rezervasyonlarla ilk üç gün Güney Afrika’daki bir otelde konakladı. Ancak zaman ona karşı işliyordu ve gösteriye katılmadan ayrılmak zorunda kaldı.

Çöp TV maço Luigi “Gigi” Birofio için orman kampı macerası daha başlamadan mı bitti? Yayın kuruluşu RTL’nin şimdi bildirdiği gibi, Avustralya’daki tesiste yapılan bir PCR testi 23 yaşındaki için pozitif çıktı. Bu nedenle Birofio şu anda kendi kendini tecrit ediyor ve tıbbi bakım görüyor. Down Under’a ayrılmadan önceki ilgili test hala negatifti – tüm katılımcıların ülkeyi terk etmesine veya ülkeye girmesine izin verilmesi koşulu.

“Ne kadar şanssız olabilirsin?”

23 yaşındaki kısa bir videoda içinde bulunduğu kötü durumu ve kaderiyle tartıştığını anlatıyor: “Kötü haber: Ben sadece Corona pozitifim! Nedenini anlamıyorum – aslında çok iyiyim. Kimin olduğu hakkında hiçbir fikrim yok Test şimdi pozitif çıktı. Yazık, gerçekten sevindim, ne kadar şanssız olabilirsin?

Bu arada diğer on bir adayın tümü olumsuz. Birofio’nun 16. sezonunun başlaması için zamanında “Ben bir yıldızım – beni buradan çıkarın!” RTL’ye göre, hala belirsiz. Aynı şekilde, yine de katılıp katılamayacağı.

Tasarımcı Claudia Effenberg
Tasarımcı Claudia Effenberg

Claudia Effenberg: Tasarımcı, eski milli oyuncu Stefan Effenberg ile evli. (Kaynak: RTL)

Kim bilir belki de 2020 yılında “Ex on the Beach” dizisiyle tanınan Birofio ikinci bir deneme için umutlanmak zorunda kalır. Ne de olsa Lucas Cordalis yeni sezonuyla artık bir yıl sonra. Daniela Katzenberger’in eşi Oliver Kahn’ın yanı sıra eski Verena Kerth, aktris Jana Pallaske ve Claudia Effenberg de orada olacak. Genel bakışın tamamını burada görebilirsiniz.

Sadece aktör Martin Semmelrogge’un katılım durumu hala belirsiz. RTL geçtiğimiz günlerde gelişinin “üretim nedenleriyle” ertelendiğini söyledi. 13 Ocak’ta TV, yeni moderatör ikilisi Sonja Zietlow ve Jan Köppen ile başlayacak.