Parineeti Chopra ve Raghav Chadha El Ele Tutuşmuş Şekilde Görüntülendi

SuGiBi

New member
Parineeti Chopra ve Raghav Chadha Wimbledon'da. (Görsel izniyle: Getty)

Delhi:

Sidharth Malhotra-Kiara Advani'nin ardından Sonam Kapoor-Anand Ahuja, Parineeti Chopra ve Raghav Chadha, Wimbledon 2024'te birlikte şık bir görünüm sergilediler. Geçtiğimiz yıl evlenen çift, Pazar günü yıldız oyuncular Novak Djokovic ve Carlos Alcaraz arasında oynanan Erkekler Tekler Finali'ni izlemek için Londra'ya geldi. Raghav Chadha etkinlik için takım elbise giydi. Beyaz gömleğinin üzerine kahverengi bir blazer giydi. Öte yandan Parineeti Chopra beyaz bir takım giydi. Saçlarını gevşek tuttu ve aksesuarlarını minimal tuttu. Raghav ve Parineeti siyah gözlükleriyle bir stil dokunuşu ekledi. Fotoğraf meraklılarına el ele poz verdiler. Fotoğrafa buradan bir göz atın:

Görsel izniyle: Getty

Görsel izniyle: Getty

Parineeti Chopra ayrıca Instagram hikayelerinde birkaç anlık görüntü paylaştı. İlk resimde Parineeti ve Raghav'ın elleri iç içe geçmiş. Parineeti fotoğrafın altına “Wimbledon 2024” başlığını koydu. Parineeti ayrıca krema bulanmış çileklerin bir görüntüsünü paylaştı – Wimbledon'da servis edilen ikonik bir lezzet. Fotoğrafın altına “Gelenek” başlığını koydu. Bir göz atın:

Haberler'de Son Dakika ve Haberler

Haberler'de Son Dakika ve Haberler

Mart ayında Parineeti Chopra ve Raghav Chadha, London School Of Economics'te düzenlenen London India Forum 2024'e katıldı. Yıldız çift, etkinlikten fotoğrafları kendi sosyal medya hesaplarında paylaştı. Parineeti ve Raghav etkinlikte konuşmalar yaptı. Parineeti, yönetmen Kabir Khan ile sahneyi paylaştı. Fotoğrafları paylaşan Parineeti, “London India Forum 2024'te harika bir sohbet gerçekleştirdim. Dünyanın dört bir yanındaki birçok insana ilham veren bu kurumda anlamlı bir diyaloğa girmek gerçekten bir ayrıcalık. Bu zenginleştirici fırsat için minnettarım.” yazdı. Bir göz atın:

Parineeti ve Raghav'ın aşkı Londra'da filizlendi. Parineeti, Raghav ile ilk buluşması hakkında ICC Genç Liderler Forumu'nda şunları söyledi: “Sabahın erken saatlerinde kahvaltıda buluştuk, hatırlıyorum Cumhuriyet Bayramı'nda. Onunla belki yarım saat oturdum ve anladım. 'Bu benim evleneceğim adam' gibiydim. Ve onun hakkında hiçbir bilgim yoktu. Kaç yaşında olduğunu bilmiyordum, evli olup olmadığını bilmiyordum, çünkü siyaseti hiç takip etmedim.”

Parineeti ekledi, “Bu yüzden onun hakkında kişisel bilgileri bilmiyordum. Bu yüzden kelimenin tam anlamıyla otel odama geri döndüm ve onu 'Raghav Chadha yaşı, Raghav Chadha evli mi?' şeklinde Google'da aramaya başladım. Çünkü kafamda kelimenin tam anlamıyla 'işte benim adamım, beklediğim adam bu' gibi hissediyordum. Neyse ki bekardı ve neyse ki her şey yolundaydı ve konuşmaya başladık.”

Parineeti en son Imtiaz Ali'nin evinde görüldü Amar Singh Chamkila Diljit Dosanjh ile birlikte. Filmdeki performansıyla övgü aldı.