Patates Yağlaması

bencede

Active member
Patates Yağlaması Tanımı İçin Materyaller

  • 7-8 adet orta uzunluk patates ( ben koy patatesi karışık kullandım ufak boydu siz boyutlarına bakılırsa arttırıp azaltabilirsiniz )
  • 1 adet büyük uzunluk soğan
  • Pulbiber
  • 1 su bardağı su
Patates Yağlaması Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Tencereye sıvı yağ koyalım.
  2. Soğanı yarım ay biçiminde doğrayalım. Yarışını tencerenin altına koyalım.
  3. Patatesleri yarım ay formunda doğrayalım. Soğanımızın üzerine alalım.
  4. Üzerine kalan patatesleri koyalım üzerine soğanları koyalım.
  5. Tuz,pulbiber ve suyumuzu ekleyelim.
  6. Altı kısık biçimde. Patatesler pişene kadar pişirelim.
Patates Yağlaması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst