Peynirli Kaşık Dökmesi

bencede

Active member
Peynirli Kaşık Dökmesi Tanımı İçin Gereçler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt yahut süt
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 kase peynir
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1,5 su bardağı un
  • Peynirin tuzuna bakılırsa tuz atabilirsiniz
Peynirli Kaşık Dökmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Un ve kabartma tozu hariç bütün gereçleri karıştırın.
  2. En son un ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın.
  3. Pankek hamuruna göre biraz daha katı kıvamlı olması gerekiyor.
  4. Isıtılmış tavaya az ölçüde yağ sürün ve 1’er kaşık formunda tavaya döküp artlı önlü pişirin. Sıcak tüketmenizi tavsiye ederim.
Peynirli Kaşık Dökmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst