bencede
Active member
Poşe Yumurta Tanımı İçin Gereçler
Not EkleTanımı Yazdır
1-L yumurta kullanın.
2-Suya tuz ve sirke eklemek beyaz kısmını toparlamak için değerli.
3-Kaynayan suda girdap oluşturduktan daha sonra, kaseye öncesinden kırılmış yumurtayı yavaşça ekliyoruz.
4-Ben sarısını akışkan seviyorum, banmalık ancak biraz daha tutup kayısı kıvamı bekleyebilirsiniz .
5-Kevgirle yokladığınızda sarısının hangi kıvamda olacağını goreceksiniz.
Poşe Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
- 1 adet yumurta
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 tatlı kaşığı sirke
- 2 bardak kadar su
Not EkleTanımı Yazdır
- Tencereye suyu koyun, kaynatın.
- Kaynadıktan daha sonra tuz ve sirkeyi ekleyerek girdap oluşturacak biçimde karıştırın.
- Yumurtayı bir kaseye kırın.
- Oluşturduğunuz girdabın ortasına bırakın 2-3 dakika pişirin, kevgirle alın. sıradan üzere görünüyor fakat şeflerin gruplarına birinci öğrettikleri ve test ettikleri konulardan biridir.
1-L yumurta kullanın.
2-Suya tuz ve sirke eklemek beyaz kısmını toparlamak için değerli.
3-Kaynayan suda girdap oluşturduktan daha sonra, kaseye öncesinden kırılmış yumurtayı yavaşça ekliyoruz.
4-Ben sarısını akışkan seviyorum, banmalık ancak biraz daha tutup kayısı kıvamı bekleyebilirsiniz .
5-Kevgirle yokladığınızda sarısının hangi kıvamda olacağını goreceksiniz.
Poşe Yumurta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı