Pratik Keçi Ayağı

bencede

Active member
Pratik Keçi Ayağı Tanımı İçin Gereçler

  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • 1 yemek kaşığı şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 1 paket kabartma tozu
  • 3 su bardağı un (kontrollü ekleyelim)
Kızartmak için;

  • Sıvıyağ
Pratik Keçi Ayağı Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Tüm gereçlerimizi sırasıyla ekleyip yavaşça ele yapışır bir hamur elde ediyoruz.
  2. Hamuru 3 eşit bezeye ayırıp her bir bezeyi merdane ile açıp kesip hal veriyoruz.
  3. Kızdırılmış yağda orta ateşte pişiriyoruz.
Pratik Keçi Ayağı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst