Pratik Lavaş Sıkma

bencede

Active member
Pratik Lavaş Sıkma Tanımı İçin Materyaller

  • 8 adet lavaş
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 çorba kaşığı sıvı yağ
  • 1 su bardağı ufalanmış beyaz peynir
  • Bir tutam maydanoz
  • 1 adet küçük domates
  • Pulbiber
  • Tuz
  • Margarin yahut tereyağı
Pratik Lavaş Sıkma Tanımı Nasıl Yapılır?

Not EkleTanımı Yazdır

  1. Öncelikle soğanımızı ince ve yarım ay biçiminde doğrayıp bir tavaya alın.
  2. Sıvı yağ ile yumuşayana kadar pişirin.
  3. Akabinde altını söndürelim ve beyaz peynir, maydanoz küçük küp doğranmış domatesimizi ve baharatları koyalım ve karıştıralım.
  4. Akabinde lavaşımızı tavada ısıtıyoruz ,hatta biraz daha pişirmeyebilirsiniz.
  5. Akabinde tabağa aldığımız sıcak lavaşımızı soğumadan yağımızı sürüp harcımızı uzunlamasına koyalım.
  6. Sıkıp soğumaması ve kurumaması için bir bezi altına saklıyoruz.
Afiyet olsunn????
❤
.

Pratik Lavaş Sıkma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst